› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › גיבוי כל הDB
- This topic has 12 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 8 חודשים by
PriorityDev.
-
- ינואר 2, 2017 בשעה 4:11 pm
בס"דשלום,
שמות של כל הטבלאות נמצאים בטבלת CATALOG.
אך, למיטב ידיעתי, לא ניתן לשרשר שם טבלה בשאילתת פריוריטי.אפשר לפתור את הבעיה בכלים של SQL SERVER.
משהו מעין זה:
http://stackoverflow.com/questions/20678725/how-to-set-table-name-in-dynamic-sql-query- ינואר 2, 2017 בשעה 11:35 pm
אפשר להפיק את השאילתא לקובץ ואז להפעיל אותה עם EXECUTE SQLI
בפועל היה אפשר לזרוק את כל השאילתאות לאותו קובץ ולהריץ את כולם בבת אחת
אם רוצים לולאה רב-חברתית לא צריך לעבור על כל החברות אלא ליצור שאילתא שפולטת קובץ עם שם שמשקף את החברה ולהריץ SQLI -E[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 3, 2017 בשעה 1:30 pm
בס"דשלום, ר'ב יצחק.
כרגיל, למדתי ממך משהו חדש.
תודה.טוב ששוב אתה פעיל בפורום.
- ינואר 3, 2017 בשעה 3:35 pm
ר' מיכאל שלום ותודה ונעים לשמוע ממך
שמחתי לחזור בתקופה האחרונה
נראה כמה זמן וכח יש לי לפעילות כאןבנושא שלנו:
הייתי יכול להוסיף שנראה לי שקיימת עוד גישה, ומסמך ה-SDK רומז לזה בלבדוזה שיש פקודה RUN ומעבירים לה מחרוזת (נניח משתנה שמכינים קודם) וזה מריץ את הפקודה, אולי אפילו באותו תחביר, בלי צורך ליצור קובץ פיזי בדיסק מה שנדרש ע"י SQLI.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 3, 2017 בשעה 4:04 pm
בס"דראיתי רק SQLRUN. יש לך דוגמת סינטקס של RUN כדי לנסות להריץ?
- ינואר 3, 2017 בשעה 4:08 pm
לא
אפשר אולי לחפש ב-WINDBI אם פקודה זאת בשימוש בקוד הסטנדרטי
אם תסתכל ב-SDK תראה איך RUN מוזכר ברשימה בה מתארים מה חוזר מכל פקודה אבל חוץ מזה לא מוזכר[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 3, 2017 בשעה 4:16 pm
נזכרתימצאתי את הפקודה הזאת מתועדת ב-Programmer's Guide העתיק של פריוריטי:
Run
The RUN command allows for dynamic SQL query construction during activation of a compiled program (written in embedded SQL). That is, it enables you to construct and execute an SQL query during run time.
:Command syntax is
; RUN :query
.where :query is a variable of CHAR type[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 3, 2017 בשעה 4:21 pm
בס"דניסיתי להריץ ככה:
:STRSQL = 'SELECT * FROM COUNTRIES FORMAT;';
RUN :STRSQL;ניסיתי להוריד
FORMAT;
לא עובד.
- ינואר 3, 2017 בשעה 4:23 pm
בס"דאגב, אשמח לקבל את ה-Programmer's Guide העתיק (:
- ינואר 3, 2017 בשעה 4:27 pm
זאת לא הוכחה. FORMAT עם WINDBI עובד בצורה מסוימת.
תקבע שם קובץ באופן מפורש בדומה למה שהיה רשום בפוסט המקורי (שיהיה סטטי לגמרי בשלב זה) ותראה אם הקובץ נוצר או לא…[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 3, 2017 בשעה 7:31 pm
כזה גם לא עובד::PATH = 'C:\COUNTRIES.TXT';
:STRSQL = STRCAT('SELECT * FROM COUNTRIES TABS ', :PATH, ';');
RUN :STRSQL;- ינואר 3, 2017 בשעה 7:37 pm
בס"דניסיתי להכניס את הקוד לפרוצדורה, אותו דבר.
כנראה שבפריוריטי ווינדוס זה כבר לא נתמך.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.