דוח הזמנות מבוטלות או הזמנות סגורות

פורומים שימוש במערכת דוח הזמנות מבוטלות או הזמנות סגורות

משתתף
    בנוסף אני מעוניינת בדוח אשר יוציא את כל הלקוחות שלא קנו שנתיים אחורה

איך ניתו לבצע זאות בפריוירטי?

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • Replies
    Interlligent
    משתתף
    אני לא חושב שיש דוח סטנדרטי כזה, אבל אם את עובדת עם מחולל דוחות אלו דוחות מאוד פשוטים לבנייה
    אנה
    משתתף
    אני קצת מכירה אבל אשמח להנחיה כללית בנושא: איזה טבלאות להשתמש ומה התנאיה כדי להגיע להזמנה סגורה או מבוטלת מבחינת המערכת בכתיבת הדוח..

תודה:)

אלמוני
    אורח
    אפשר לכתוב דו"ח "לקוחות שלא הזמינו בשנתיים האחרונות" בשלושה שדות:
    CUSTOMERS.CUSTNAME
    CUSTOMERS.CUSTDES
    DUMMY.DUMMY
    כאשר ל-DUMMY יש ביטוי כזה:
    = 1
    AND NOT EXISTS (SELECT 1 FROM ORDERS
    WHERE ORDERS.CUST = CUSTOMERS.CUST
    AND ORDERS.CURDATE >= SQL.DATE – 730*1440(

730*1440 = מספר הדקות בשנתיים. אפשר להחליף את הביטוי במשהו כמו 01/01/14.

אנה
    משתתף
    אתה כרגע מדבר על דוח של הזמנות.. ולא דוח הזמנו מבוטלות וסגורות שביקשתי..
    בנוסף לגבי הזמנות שנתייים אחורה צריך לקוחות שלא רכשו לפי חשבוניות מכירה…אשמח להנחיה לכתיבתם במחולל דוחות 🙂

המון תודה על העזרה!

YairM
    משתתף
    לגבי דוח הזמנות סגורות או מבוטלות,את יכולה להשתמש באחד מדוחות הזמנות שנמצאים בתת תפריט מכירות,ושאחד הפרמטרים בקלט הוא סטטוס הזמנה,בקלט זה את מגדירה תנאי מבוטלת OR סגורה.
    להגדרת תנאי OR יש להקליק מקש שמאלי על החץ של רשימת הבחירה ולבחור ערך ראשון,לאחר מכן להקליק מקש ימני על החץ ברשימת הבחירה ולבחור את הערך השני,לאחר בחירת הערך השני יתווסף תנאי ה-OR.

לגבי לקוחות שלא קנו תקופה מסויימת,קיים במערכת דוח שנקרא לקוחות לא פעילים,תקראי את העזרה לדוח על מנת להגדיר את הפרמטרים בצורה מיטבית.

אלמוני
    אורח
    רצוי לפצל את השאלות שלך לשתיים: שאלה אחת לגבי הזמנות או סגורות, ושאלה אחת לגבי לקוחות שלא קנו כדי לא ליצור בלבול לגבי התשובות.

בכל מקרה, אני מציע לך לשלוח מכתב עם מספר הטלפון שלך אל כתובות הדוא"ל שלי כדי שאוכל להסביר לך בעל פה איך ליצור את הדו"ח.

אנה
    משתתף
    מה שם מדויק של הדוח שבו יש סטטוס הזמנה?
    קיימים דוחות רבים במסלול
    מכירות > הזמנות > דו"חות הזמנות > דו"חות מפורטים > דו"חות הזמנות
    איך חלקם פתוחות שלא רוולנטי וחלקם יש רק אופציה של סוג הזמנה ולא סטטוס..

תודה רבה.

אלמוני
    אורח
    אפשר להשתמש באופציה הזו: מכירות > הזמנות > דו"חות הזמנות > ניתוח הזמנות לקוח > מחולל דו"חות הזמנות כדי לבנות דו"ח שישאל לגבי סטטוס.

אישית אינני אוהב את הדו"חות שנבנים דרך המחולל כי הם לא יכולים להשתמש בשדות פרטיים וקשה להוסיף תנאים.

YairM
    משתתף
    ישנן שתי אופציות:
    אופציה אחת.
    להיכנס למחולל דוחות של הדוח הזמנות לפי לקוח שנמצא בנתיב מכירות > הזמנות > דו"חות הזמנות > דו"חות מפורטים > דו"חות הזמנות > הזמנות לפי לקוח, ולהוסיף עמודה ORDSTATUSDES מטבלת ORDSTATUSעם מיקום מעל 500,ולסמן אותה כעמודת קלט.

אופציה שניה.
    להעתיק את הדוח הזמנות לפי לקוח, ולהוסיף עמודה ORDSTATUSDES מטבלת ORDSTATUS,ובמקום לסמן אותה כקלט, להגדיר במסך הבן עמודות הדוח-הרחבה בשדה ביטוי/תנאי את הביטוי הבא: ('סגורה','מבוטלת')IN, וזה במידה ואכן מוגדר לכם בהזמנה סטטוס סגורה, בד"כ בררת המחדל לסטטוס של הזמנה סגורה הוא בוצעה.

מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.