› פורומים › שימוש במערכת › דוח לא תקין
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, חודש 1 by
israel.
- מאי 16, 2017 בשעה 1:59 pm
שלום וברכה
יצרתי שרת TEST כדי לבדוק המרת data מ express ל SQL רגיל הכל עבר תקין ונראה תקין רק מה בשם משתמש מסוים כשאני מפיק דוח ספקים אני מקבל דוח לא תקין בשם משתמש אחר לאו דווקא Tabula אני מקבל דוח תקין, עם אתו שם משתמש במערכת הרגילה לא הבדיקות אותו דוח יוצא תקין, איך אני פותר את הבעיה.
תודה
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
- Replies
-
- מאי 16, 2017 בשעה 2:12 pm
למה הכוונה "דו"ח לא תקין"?אתה מתכוון לדו"חות מתוך הפריוריטי, כן?
איך העברתם את הנתונים? (הכוונה להמרת/העברת נתונים מ-SQL Server Express ל-SQL Server Standard או מעלה?)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2017 בשעה 2:18 pm
דוח לא תקין זה אומר שאני רוצה לקבל דוח על בזק לדוגמה ואני מקבל תוצאות על ספקים אחרים
הדוח מופק מתוך פריוריטי
העברה נוצר על ידי תוכנה של גיבוים של SQL והעברה ל SQL Server Standard דרך שיחזור אני מדגיש הדטה עבר תקין כי במשתמשים אחרים אני כן מקבל תוצאות טובות.
תודה רבה לכם- מאי 16, 2017 בשעה 3:31 pm
אתה מתכוון למשתמשים אחרים באותה תחנה או בתחנה אחרת?מדוברבמערכת CS או וובית?
צריכים להבין מה ההבדל בין מה שעובד טוב ומה שלא.הקפדת על כל השלבים שבהנחיות החלפת שרת?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2017 בשעה 3:37 pm
תבדוק את הקלטים של הדוח של אותו משתמש בשרת הטסט,יכול להיות שהקלט לא זהה בשרת הטסט ושרת האמת.- מאי 16, 2017 בשעה 4:11 pm
מדובר ב cs , באותו עמדה, משתמש רגיל יוצא דוח תקין ובמשתמש מסוים יוצא לי דוח לא תקין- מאי 16, 2017 בשעה 7:50 pm
מסכים עם יאיר. קודם כל תבדוק בקפדנות שזה אותו קלט. לפעמים לא רואים מיד שזה לא אותו הדבר.אתה אומר שאתה מפיק את הדו"ח עבור ספק מסוים. מה קורה אם תפיק את הדו"ח עבור ספק לגמרי אחר אצל אותם משתמשים? גם אז אחד תקין ואחד עושה משהו אחר?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 16, 2017 בשעה 8:54 pm
תודה על התשובות
גם שאני מנסה להפיק דוח לספק אחר אני מקבל תשובות של ספק אחר לא קשור
תודה- מאי 16, 2017 בשעה 9:24 pm
זה לא נראה כמו בעיה בנתונים,היות ואתה אומר שבהפקה של הדוח עם שם משתמש אחר הדוח מופק נכון,הנתונים הם משותפים לכולם ההבדל הוא במשתמש,לכן נראה לי שהקלטים ו/או אחד האופרטורים שונה במשתמש הנדון.
צרף את פלט הדוח הבעייתי להודעה,או שלח לי במייל הרשום מטה- מאי 16, 2017 בשעה 11:17 pm
תבדוק שובת את הקלטים,שים אחד מול השני.
שים לב יש הבדל בקלט אם יש * או שדה ריק.
זה צריך להיות אחד לאחד פיקס
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.