› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › דוח תשלומים לחשבוניות עסקה (חלק ב')
- This topic has 28 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 2 חודשים by Lior.
- אוגוסט 15, 2010 בשעה 7:26 pm
שלום רב. אני בונה דוח שצריך להציג את הנתונים האים:
1. כל השורות (מוצרים) מהזמנות לקוח.
2. אם נפתחה חשבונית עסקה, שיציג את מס' חשבונית העסקה, אם לא – שיציג שדה ריק.
3. אם התקבל תשלום כנגד חשבוניות העסקה – שיציג את מס. הקבלה, אם לא – שיציג שדה ריק.חתכתי ORD מORDERS עם ORD מINVOICES? ושמתי ? בעמודה של IVNUM מINVOICES. עד השלב הזה – הדוח הציג את מה שאני צריך בלי קבלות.
הסתבכתי עם קישור של מס' הקבלה לחשבונית. בד"כ אני הולך ובודק כיצד מסך הבן נחתך עם מסך האב ב-$$, אך לא מצאתי חיתוך כזה ב"תשלומים לחשבונית" (מסך בן לחשבוניות עסקה).
אלו חיתוכים אני צריך להביא בכדי שהדוח יציג מס' קבלה לחשבוניות, ובאיזו עמודה של מס' קבלה עדיף לי להשתמש בדוח: IVNUM מINVOICES עם מזהה אחר, IVNUM מFNCTRANS או משהו אחר?
תודה רבה,
אלכס.
- Replies
-
- אוגוסט 20, 2010 בשעה 6:30 am
ניסיתי גם את זה, עם קובץ אקסל מקבל הודעת שגיאה – הקובץ לא הועלה… קובץ וורד כן עבד… מוזר. [file name=rep.doc size=64000]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/rep.doc[/file]- אוגוסט 21, 2010 בשעה 10:10 pm
אלכס,לא יצא לי לבדוק פיסית היכן הבעיה. הבחנתי בדבר חריג אך לא ידוע לי מעשית אם אכן זה יכול ליצור בעיה.
בשורת INVOICES.IVNUM קיים סימן שאלה במזהה עמודה. סימן השאלה הזאת מציינת 'צירוף חיצוני' (Outer Join), אך לא בוצע שום צירוף בפועל. כלומר, טבלת ועמודת חיתוך ריקים בשורה זו.
בדוק אם זה יוצר לך את העיכוב בפלט הדוח.
אשמח מאוד שתחזור עם תשובה לאחר שתסיר אותו.אלון.
- אוגוסט 22, 2010 בשעה 1:46 pm
תודה אלון. הדוח עדיין מתעכב. הכנתי עדכון, אבל לא מצליח לצרף אותו כאן, כנראה שקובץ מסוג כזה לא ניתן לצרף…אלכס.
- אוגוסט 22, 2010 בשעה 2:03 pm
אלכס,ניסית להגביל את פלט הדוח בטווח תאריכים קצר או עבור לקוח ספיציפי שאתה יודע שיש עליו פלט?
הרץ את הדוח המקורי עם טווח קטן, תבחן מה יוצא לך ונסה להריץ עם אותו הקלט בדוח החדש.
הכלל הוא לתת לדוח לרוץ על נתונים מעטים ולקבל פלט קצר. כך נוכל לדעת אם הבעיה בעקבות נתונים מרובים או שהדוח ממש בנוי באופן לקוי.
אלון.
- אוגוסט 23, 2010 בשעה 6:00 pm
ליאור, איך אני מוציא DUMP, סליחה על הבורות? :blush:אלכס.
- אוגוסט 27, 2010 בשעה 4:12 pm
כלים >הפעלה >WINDBI
DUMP > REPORTתכניס את שם הדוח ושלח את התוצאה
- אוגוסט 29, 2010 בשעה 10:03 am
תודה ליאור. מצורף.
[file name=Report_IAR.doc size=24064]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/Report_IAR.doc[/file]- אוגוסט 31, 2010 בשעה 2:20 pm
PARTNAME, CUSTNAME, ופעמיים CURDATE. תאריך – כי עוד לא חברתי את דוח לפרוצדורה – אני עושה דגול מ-, קטן מ-.- ספטמבר 3, 2010 בשעה 7:55 pm
בסוף הצלחתי לחבר עבור הדוח את השאילתה הראשונה שלי בחיים (מצורף בקובץ).
למדתי משהו – בין היתר העובדה שליאור אמר לי איך עושים DUMP מאוד עזרה בעניין… 🙂הדוח מציג 2 סוגים של תנועות מלאי – משלוחים ללקוח והחזרות מלקוח. כמו כן הוא מציג חשבוניות עסקה, במידה והנ"ל נפתחו על בסיס הזמנות לקוח המעורבות בהנפקת תעודות המלאי הללו.
להשלמת התמונה חסרות לי רק אותם מספרי הקבלה שאיתם אני מסתבך. צריך שליד מספר חשבונית, במידה ויש עליה תקבול – יופיע מספר הקבלה; ובמידה ואין תקבול – שיופיע שדה ריק… כאמור, כל מה שניסיתי עם החיתוכים של הדוח "חשבוניות ותקבולים" – לא עבד (סמנתי בצבע את השורות הרלוונטיות) . יותר נכון – זה עובד רק במידה ובדוח קיימות חשבוניות בכל הרשומות. במידה וברשומה אחת לפחות לא קיימת חשבונית – הדוח נופל.
מאוד אודה על עזרה,
תודה רבה,
אלכס. [file name=report1-20100905-2.doc size=24576]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/report1-20100905-2.doc[/file]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.