דוח תשלומים פר הזמנה

פורומים שימוש במערכת דוח תשלומים פר הזמנה

משתתף
    שלום
    אני מחפש דו"ח שיציג לי את התשלומים שהתקבלו והסך הכל שלהם על כל הזמנה והזמנה.
    אם אפשר שאוכל לשלוף בקלט גם הזמנות לפי סוכן מסוים ולפי סוג הזמנה זה יהיה ממש מושלם.
    תודה
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אוהו

הדבר לא פשוט

יש לך את הדו"ח הבא, וזה כמעט הדו"ח היחיד בנושא זה, עד כמה שידוע לי
    מכירות > הזמנות > דו"חות הזמנות > דו"חות מפורטים > דו"חות מעקב כספי > מצב כספי להזמנות

הבעיה היא – לפחות זו בעיה בעסק שלא חי בעולם מסודר בו כל תשלום נסגר מול הדבר עבורו התקבל – שניתן ללא בעיה סתירה בין מספר הזמנה שנרשמה בתקבול לחשבונית מולה נסגרה התאמה. אני מניח שזה יותר רלוונטי בעולם של עסקים במזומן בהם אולי התקבול מגיע לפני שמפיקים חשבונית אבל זה יכול לבא לידי ביטוי בכיוונים אחרים.
    לדוגמה תשלום לא צריך להיות קשור להזמנה אבל כן התקבלה בעקיפין עבור הזמנה אם התקבלה עבור חשבונית.
    מה אם החשבונית מכסה אספקות עבור כמה הזמנות? והתשלום הוא חלקי? התשלום עבור הזמנה X או לא?

העיקר הוא שהזמנה ואפילו חשבונית אלה תעודות לוגיסטיות.
    ברגע שמפיקים חשבונית עזבנו את כל סיפור הלוגיסטי. עכשיו זה כסף. לא משנה למה חויבת, אתה חייב X. נכון שרואים את היתרה מחולקת לחוב פתוח/תנועות לא מותאמות בחשבון אבל once עשית פיצולים והתאמות הקשר בין המצב הכספי לרקע הלוגיסטי מאוד מטושטש.

וכל עוד כל זה יתכן, קשה מאוד לבא ולבנות דו"ח שתוכל לסמוך עליו כי איך תדע בוודאות שלקחת בחשבון כל שרשרת שינויים אפשרית עד כדי שהדו"ח יביא תוצאות שישקפו את הרקע.

כתבתי הרבה, מקווה שאתה מבין את הקושי

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    aviz
    משתתף
    שלום ותודה
    אכן לקחתי את הדו"ח הכי קרוב שהוא הדו"ח שאמרת. מצב כספי להזמנות.
    הוספתי בפיתוח את העמודות של סוכן וסוג הזמנה.
    ברור שהדו"ח לא 100% כי הלקוח שלי חייב לקשר כל חשבונית וקבלה להזמנה. אבל זה כבר בעיה שלו. אני צריך לדאוג לספק לו את הדוח שהוא רוצה ולהבהיר לו את הענין.
    שוב תודה
מוצגות 2 תגובות – 1 עד 2 (מתוך 2 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.