האם ניתן בשדה במסך של חברה X לשלוף נתון של חברה Y?

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי האם ניתן בשדה במסך של חברה X לשלוף נתון של חברה Y?

משתתף
    IL
    בס"ד

שלום לכולם.
    יש לי מסך שמציג נתונים של הזמנות לקוח בחברה X.
    במסך זה מוצג בין היתר שדה ORDERS.REFERENCE (הז. רכש (לקוח)).

המשתמש הכניס לשדה זה הזמנת רכש מחברה אחרת Y באותו שרת פריוריטי.
    עכשיו רוצים לראות במסך בחברה X עוד נתון מהזמנת רכש של חברה Y המקושרת ב-ORDERS.REFERENCE של חברה X.

האם יש למישהו רעיון?

תודה מראש.

מוצגות 3 תגובות – 16 עד 18 (מתוך 18 סה״כ)
  • Replies
    לניר
    משתתף
    המסך הוקם כדאי לראות את הנתונים זה מול זה.
    הבעיה החלה כשאני רוצה לבנות שאילתות SQL כדאי ליצור את העדכון (ללא קשר למסך)
    כל פעם שאני מריץ שאילתא SQL אני מקבל רק את תוצאות הלקוחות מאותה החברה ולא של כל הארגון.
    אני מצרף לשאילתא טבלת enviroment ומציג DNAME אבל מקבל רק חיתוך עם הלקוחות באותה החברה.

אז כדי לנסות עוד דרך ניסיתי ממשק (לא הדרך המועדפת), ההנחה היתה שאם במסך אני רואה את כל הלקוחות (כי הוא רב חברתי) אז גם ממשק עליו ימשוך את כל הלקוחות, אך התברר שגם כאן הממשק מושך רק את לקוחות החברה הפעילה (נוכחית) ולא כל הארגון.

אז חזרה לשאלה איך לעשות שאילתא ששולפת את כל הלקוחות מכל החברות.

מקווה שהסברתי את עצמי.
    תודה על הזמן…דרך אגב

yitzchok
    משתתף
    IL
    לא ניסיתי אף פעם ממשק מסך על מסך רב-חברתי אבל ממש לא מפתיע אותי שעובד רק בחברה הנוכחית.

ואין דבר כזה שאילתא רב-חברתית. אפילו כשאתה בונה דו"ח או מסך רב-חברתי אין שאילתא רב-חברתית אלא מהמחולל המערכת מבינה שהיא צריכה לעשות לולאה ולבצע שאילתא בכל אחת מהסביבות הרלוונטיות. ולאחר מכן היא תופרת את התוצאות ביחד.

בקוד שלך עליך לעטוף בקורסור על החברות הרלווטיות ולטפל בכל חברה בנפרד, באופן שכשאתה בחברה אחת תעדכן את הנתונים שבטבלה הרב-חברתית ששייכים לאותה חברה בלבד ובלי לפגוע בנתונים של שאר הסביבות אצלן כבר היית או אליהן תגיע.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    לניר
    משתתף
    תודה רבה הבהרת את עצמך, בעצם מה שעשיתי זה בדקתי מול ה SQL.ENV
    ובכל חברה אני בודק ומעדכן את לקוחות החברה שלה…
    מעולה תודה.
מוצגות 3 תגובות – 16 עד 18 (מתוך 18 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.