› פורומים › שימוש במערכת › האם ניתן לחבר את מערכת ה-priority ל-Microsoft Power BI?
- This topic has 6 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 3 חודשים by איציק ש..
-
- יולי 18, 2021 בשעה 10:18 pm
.BI כלשהו צריך לשאוב נתונים ממקור נתוניםלפריוריטי יש דטהבייס.
ברוב המקרים יהיה אפשר לגשת לדטהבייס לשלוף ממנו. אם מדובר במערכת באירוח יכול להיות שיהיו מוגבלויות בנושא, תלוי איך יישמו את האירוח.
אבל גם כשיש גישה לדטהבייס ו"ניתן" לחבר Power BI אליו, לא יהיה פשוט, כי צריכים להבין מה לקחת. אין תיעוד לבנה הנתונים. בדרך כלל יהיה צורך למישהו שמכיר טוב פיתוח בפריוריטי כדי ללוות את מפתח ה-BI.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 4, 2021 בשעה 2:06 pm
תודה על המענה, האם אתה מכיר מקור טוב שיידע לכוון אותי לעשות את החיבור ביניהם?- אוגוסט 5, 2021 בשעה 9:49 pm
לא ספציפיתצריכים מתכנת מנוסה שמכיר גם איך פריוריטי עובדת עם הדטהבייס מתחת (mssql או אורקל) ולא רק איך נראה מתוך פריוריטי
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 5, 2021 בשעה 9:54 pm
אני יודע למשוך בעזרת סקריפטים בשפות כמו php נתונים מ-priority, האם זהו תהליך דומה דרך POWER BI?- אוגוסט 5, 2021 בשעה 10:56 pm
אם אני מבין נכון זאת כבר שאלה על power biלא יתכן ש-power bi לא מסוגל שלוף מה-db, או לכל הפחות לעבוד עם עוד תוכנה קשורה שתדחף לה את הנתונים. (לא מאמין שצריכים תוכנה ממש נוספת ונפרדת)
אבל איך בדיוק אין לי מושג, אנחנו כאן בעיקר אנשי פריוריטי
סליחה
(יכול להיות שעדיין לא הבנתי את השאלה?)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.