הגדרת חריגה בכמות נקלטת למלאי אל מול הכמות בהזמנת

פורומים שימוש במערכת הגדרת חריגה בכמות נקלטת למלאי אל מול הכמות בהזמנת

אורח
    שלום,

אני מעוניין להגביל את המחסנאי לקלוט כמות החורגת מהכמות בהזמנת הרכש.
    ניסיתי להגדיל 10% במסך מאפיינים נוספים למוצר אך עדיין אני יכול לקלוט כמות גדולה יותר מ 10%.

שאלתי, כיצד אני מפעיל את ההגבלה הזאת על תעודת קליטה למלאי?

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום שראל
    האחוז בשדה ששינת קובע מתי המערכת תקפיץ הודעת אזהרה על חריגה מהכמות המוזמנת,השאר את הערך אפס אחוז על מנת שלא ניתן יהיה לקלוט כמות חורגת כלל,על מנת שהמחסנאי לא יעקוף את הודעת האזהרה הפוך אותה להודעת שגיאה בסייר ההרשאות.

יאיר

אלמוני
    אורח
    יאיר,

אני מעוניין לאפשר לו 10% חריגה, אזי עליי לרשום 10% ובמקביל לשנות את ההודעה לשגיאה בסייר ההרשאות?

YairM
    משתתף
    בדיוק כך.
    אלמוני
    אורח
    שלום,

האם אפשר לקבל הסבר יותר מפורט? כיצד אני מגיע לסייר ההרשאות? וכיצד אני משנה את הסעיף הנחוץ?

YairM
    משתתף
    שלום שראל
    אתה מגיע לסייר הרשאות דרך מנהל מערכת,תחזוקת מערכת,הרשאות,סייר הרשאות,שם תוכל להעזר באשף ההרשאות.
    לבקשתך ,תפתח את סייר ההרשאות לקבוצה שאליה שייך המחסנאי,תעבור בתפריט הראשי דרך לחיצה על הסימן פלוס לניהול מלאי,תנועות מלאי,תנועות מלאי רכש,קבלת סחורה מספק,תעמוד עם העכבר על קבלת סחורה מספק פירוט ותלחץ מקש ימני תבחר בנית הודעות אזהרה מתוך הרשימה תעמוד על הודעה כמות הקבלה גדולה מיתרת האספקה מעבר לסטיה המותרת בהזמנה שוב מקש ימני עם העכבר ובחירת הודעת שגיאה
    אם תרצה להעתיק את השינוי לשאר קבוצות המשתמשים,תעמוד שוב על קבלת סחורה מספק פירוט מקש ימני של העכבר ובחירה העתק למשתמשים אחרים ברשימה שנפתחת מסמנים את המשתמשים ומאשרים.

בהצלחה
    יאיר

אלמוני
    אורח
    יאיר,

תודה רבה על העזרה.

חג שמח.

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.