הגדרת מוצר חלופי למוצר מנוהל מהדורות עץ מוצר

פורומים שימוש במערכת הגדרת מוצר חלופי למוצר מנוהל מהדורות עץ מוצר

אורח
    שלום רב,
    אני מנסה להגדיר מוצר חלופי לבנים של מוצר שמנוהל מהדורות עצי מוצר.
    הבעיה שלי היא:
    במהדורה הראשונה של המוצר מופיעים מספר בנים ואני מעוניין להשאיר רק אחד מהם כבן של המוצר הסופי ואת יתר המוצרים להגדיר כמוצרים חלופיים למוצר הבן (כדי שעץ המוצר יהיה קצר ונקי יותר).
    הבעיה היא שמכיוון שכל הבנים מוגדרים במהדורה הראשונה של המוצר, אז המערכת לא מאפשרת לבצע שינויים במהדורה זו.
    וכאשר אני מנסה לרשום מוצרים חלופיים למוצר, מתקבלת הודעת שגיאה שלמוצרים יש מוצר אב משותף, ומצד שני גם בניסיון למחוק אותם מעץ המוצר מהמהדורה הראשונה של עצי המוצר, גם שם מתקבלת שגיאה שלא ניתן לבצע שינויים במהדורה הראשונה.
    האם מישהו מכיר דרך לצאת ממעגל השגיאות הנ"ל?
    תודה רבה,
    יאיר.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    123
    משתתף
    מאוד פשוט, אף פעם לא להשתמש במהדורה הראשונה של עץ מוצר.
    תקח ממח' הנדסה את מספר המהדורה הנוכחית ותוציא את המהדורה הראשונה מתוקף. אם אתם מהמקפידים אז תכניסו לתוקף דרך ECO מסודר.

בנושא המוצרים החלופיים, לא כל כך הבנתי את שיטת התיעוד ההנדסי אצלכם. אם הם מופיעים כבנים לאותו אב אז איך אתה יכול להגדיר אותם גם כתחליפיים ? אודה אם תסביר שוב.

לעבודה עם מוצרים תחליפיים יש מסך יעודי ובו אתה מגדיר מה תחליפי למה ובאיזה עץ מוצר .

אלמוני
    אורח
    בוקר טוב ,
    אנסה להבהיר את עצמי שוב.
    מה שתיארתי בהודעה זה תיאור המצב הקיים אצלנו.
    נכון להיום לאב מסויים מופיעים מספר בנים (במהדורה הראשונה של עץ המוצר) ואנחנו מעוניינים להוציא אותם משם ולהשאיר רק בן אחד מהם. ואת כל יתר הבנים להגדיר כמוצרים חלופיים לבן שנשאר בעץ המוצר.
    כך שהצעתך שלא להשתמש במהדורה הראשונה זה לא רלוונטי למוצרים שכבר הוקמו אצלנו בעבר, אלא רק למוצרים חדשים שיפתחו בעתיד.
    מקווה שהצלחתי להבהיר את המצב טוב יותר.
    בכ"ז אני שואל האם ניתן לעשות משהו, מלבד להקים מוצרים חדשים ולמחוק את המוצרים הקיימים(מה שאנחנו לא רוצים לעשות).
    תודה מראש,
    יאיר.
    123
    משתתף
    הי יאיר,
    אין צורך למחוק או להקים מוצרים חדשים
    . פשוט תפתח מהדורת עץ מוצר חדשה למוצרים הקיימים. המערכת תעתיק את המוצרים ממהדורה 1 ואז תוכל לשנות אותה.
    ולאחר מכן לאשר אותה ולהכניסה לתוקף.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.