› פורומים › שימוש במערכת › הגדרת עבודה עם תוכנת BARTENDER להפקת מדבקות
- This topic has 24 תגובות, 6 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 5 חודשים by Lior.
- מרץ 31, 2009 בשעה 10:59 am
שלום רב !
שמחתי לגלות את האתר ואשמח להיות פעיל כאן במתן סיוע כמנהל מערכת בארגון וכחבר באתר בכלל.
כרגע אני זקוק לסיוע שלכם החברים !
התקנתי בארגון מדפסת מדבקות של DATAMAX עם תוכנת BARTENDER כרגע אני עובד ב MODE TRIAL ואני מעוניין לבחון את האפשרות להדפסה ישירות מפריוריטי.
אשמח לקבל עזרה בהגדרות ראשוניות והתהליכים שיש לבצע על מנת להתחיל לעבוד ולקשר בין המערכות.
כיצד עובד הקישור ? (כמובן כרגע כשאני שולח להדפסה פריוריטי מודיע :
cant connect to label printer
כי אפילו עוד לא הכנתי את המדבקה בתוכנת ה BARTENDER…
אם מישהו יוכל לפרט מה השלבים אשמח לפרטים.
המדבקות שאנחנו מעוניינים להדפיס הם מדבקות אריזה כאשר הנתונים שאנחנו רוצים לשלוח הם נתונים מתוך הפק"ע כגון:
מק"ט
מס' מנה
משקל
תיאור
זה הכל….
תודה לעוזרים !בברכה,
רועי
- Replies
-
- יוני 3, 2009 בשעה 10:49 am
[file name=Labels.txt size=53]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/Labels.txt[/file] [file name=Labels.txt size=53]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/Labels.txt[/file] כן,
אני פתחתי ספריה בתוך פריוריטי [img] של labels
ובתוכה שמרתי את המדבקות ואת קובץ הטקסט
מצ"ב קובץ הטקסט שלי תבדוק אם גם שלך נראה כךלילך
- יוני 3, 2009 בשעה 11:42 am
כן. הקובץ נמצא באותו מיקום כמו המדבקות,
בשום שלב לא נכתב אליו נתונים, הוא נשאר ריק תמיד.ממה שגיליתי ה-Priority יוצר קובץ dat בתיקיה מקומית d:\tmp שמכיל את הנתונים, לאחר המסך של "נשלחו X שורות להדפסה" הקובץ נמחק.
אני לא מבין איך הברטנדר אמור לקבל אותויכול להיות שזה לא עובד כי אני משתמש בגרסאת TRIAL?
תודה
- יוני 4, 2009 בשעה 12:31 am
בהחלט יכול להיות.
אני מציע שתרים ליצרן טלפון, תשאלו אותו למען הסר ספק- יוני 4, 2009 בשעה 11:13 am
טוב..זאת לא הבעיה, התקנתי רישיון חוקי וזה לא שינה כלום.לפני שאני מזמין לכאן טכנאי של המשווק אולי למישהו יש רעיון אחר, איזשהי טעות שעשיתי…
קובץ ה-btw נמצא תחת אותו שרת שהפריוריטי מותקן בו, בתיקייה שנקראת lab.
באותה התיקיה ישנו קובץ Labels.txt עם הערכים 1-21 כשטאב מפריד ביניהם, שמור בקידוד windows.בתוך ה-BT מוגדר כי ה-DB של אותה תווית הוא הקובץ labels.txt. כל שדה במדבקה מקושר לאחת מהספרות 1-20 כשדה 21 מוגדר כמספר המגדיר כמה מדבקות להדפיס.
TABULA.INI מציין את הנתיב הנכון של תוכנת BT.
המדבקות יוצאות תקינות למשטח עבודה.
הדפסה פותחת את תוכנת BT עם התווית הנכונה אבל נותנת שגיאה "NO RECORDS FOUND".
גיליתי שהפריוריטי יוצר קובץ זמני המכיל את תוכן המדבקה, בתיקיה d:\tmp (כשD זה תיקיה לוקאלית בה מותקן הקליינט של פריוריטי). הקובץ הוא קובץ DAT והוא בנוי במבנה של labels.txt.אני עובד בגרסא 9.10 (הכי חדשה) של BT, אולי זאת הבעיה?
תודה לכולם…
- יוני 4, 2009 בשעה 11:57 am
1. תצרף בבקשה את ה tabula.ini על התחנה שמותקן בה הברטנדר (ושממנה אתה גם מדפיס .נכון ?)
2. תרשום בבקשה מסלולים מלאים של קובץ BTW המוגדר בפריוריטי,ושל קובץ הDB הרשום בברטנדר.- יוני 4, 2009 בשעה 12:03 pm
היי,מצורף קובץ tabula מחקתי ממנו כמה ערכים שלא קשורים לתוויות, במקומם מופיע *
הסיומת שונתה לtxt בגלל מגבלות העלאת קבצים לפורוםנתיבים:
תבנית מדבקה:
V:\lab\BV.btwDB:
V:\lab\Labels.txtV הוא מיפוי לכונן רשת שעליו מותקן הפריוריטי, כלומר תיקית SYSTEM של פריוריטי נמצאת ב- v:\system.
ניסיתי גם לשים את הקבצים על כונן לוקאלי וזה לא עזר. [file name=tabula.txt size=1500]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/tabula.txt[/file]
- יוני 4, 2009 בשעה 10:28 pm
כל ההגדרות האלו נראות על פניו תקינות.
אתה יכול בבקשה לצרף אקסל שמכיל:
1. תוכן מסך "הגדרת מדבקות"
2. תוכן משטח אחרי שליחה להדפסה.- יוני 7, 2009 בשעה 12:02 pm
בעיה נפתרה! :laugh:אחרי שחפרתי לעומק הבעיה, עד לרמה של איך הפריויריטי עובד מול הברטנדר בקוד שלו מצאתי את הפתרון.
ברטנדר יודע לעבוד עם תוכנות חיצוניות בכמה דרכים שונות, דרך ActiveX, דרך אופרטורים ב-Command Line ודרך יישום פנימי שלו שנקרא Commander.
פריוריטי משתמש ב-Command Line.
כשאתם שולחים מדבקה ממשטח העבודה להדפסה הפריוריטי שולח את הפקודה הבאה:bartend.exe / AF=label.btw / D=5131651.dat /P
bartend.exe – ברור מאליו, פותח את הברטנדר.
AF=label.btw – מציין איזה קובץ תבנית הברטנדר פותח
D=5131651.dat – אומר לברטנדר באיזה קובץ נתונים להשתמש.
/P – הדפס.עכשיו לנושא המעניין, האופרטור D.
כשאתם מדפיסים מהפריוריטי הוא יוצר קובץ בתיקיית tmp שלו, הקובץ הזה מכיל את השדות להדפסה במבנה של שדה, רווח של טאב, שדה רווח של טאב וכ'ו.אז מה התפקיד של Labels.txt?
הקובץ הזה הוא טיפש לחלוטין, כשברטנדר מקבל נתונים דרך אופרטור D והתבנית מקושרת כבר לקובץ נתונים אחר (labels.txt) הוא משתמש באלו שהגיעו באופרטור אבל לפי המבנה שבדטה בייס שלו (labels.txt)בנוגע לבעיה שלי, כמה הגדרות שאף אחד לא דיבר עליהם אבל חייב לשנות אותם בברטנדר בשביל להצליח להדפיס.
מתחילים הדפסה (Ctrl P), במסך שנפתח דואגים שהדברים מוגדרים בצורה כזאת:
1. Identical Copies of label – משנים ל- Set by data source ואז בוחרים את שדה 21.
2. תחת Record Selection מסמנים V ב-Use Database
ומשנים את Queried Records ל- First only (יש לנו בזמן נתון רק שורה אחת של נתונים).3. תחת Database connection setup לוודא שלא מסומן ה-V של First record has field names.
תודה רבה לכל העוזרים ובהצלחה!!!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.