› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הודעת אזהרה בהרצת פרוצדורה
- This topic has 22 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, חודש 1 by
רועי זלוף.
-
- אפריל 2, 2017 בשעה 5:31 pm
אבל אני רוצה רק הודעת אזהרה – לא שגיאה., ללא שום תנאי.
שבהודעת האזהרה יהיה כפתורי "אישור" ו-"ביטול", ולחיצה על כפתור האישור תמשיך עם הרצת הפרוצדורה.- אפריל 2, 2017 בשעה 10:17 pm
אז תרשום wrnmsg 900
ותקים הודעה בפרוצדורה מספר 900 אפילו ריקה או שתרשום בה איזשהו מלל. הודעת אזהרה כבר מכילה כפתורי ביטול ואישור.
בהצלחה.- אפריל 3, 2017 בשעה 9:47 am
עשיתי את זה אבל זה לא עובד. מצרף צילום מסך.
ניסיתי להכניס את ה-WRNMSG גם כשלב SQLI נפרד, וזה גם לא עבד.- אפריל 3, 2017 בשעה 10:15 am
"זה לא עובד" לא עוזר הרבה…לא קורה כלום בתחום ההודעות?
ההודעה מוצגת בשלב הנכון אך ללא אפשרות ביטול אלא רק אישור? (= אולי "עובד" מבחינת מה שאמור לעשות רק לא מה שהתכוונת)
הפרוצדורה לא עובדת בכלל? (אפשר לפרש גם כך)[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 3, 2017 בשעה 10:47 am
לקחתי את הזמן לבדוק את זה.באמת אני רואה שהשיטה שיש ב-PREPHEBENGDICT לא מציגה הודעה (לא ברור לי למה, אם כן למה רשמו בכלל את הפקודה הזאת פרוצדורה).
אבל WRNMSG בשלב SQLI מציג הודעה עם "אישור" בלבד, כפי שכתבתי בהתחלה ואני מבקש מאלה שהמליצו על WRNMSG לבדוק אצלם ולהביא הוכחות שמה שהם כתבו כן נכון.
שיטה אחת של PRINTCONT שכן עובדת היא ככה, וכוללת מענה על תרגום.
אתה מוסיף שני שלבים לפרוצדורה. הראשון SQLI והשני PRINTCONT.
בשניהם אתה מוסיף פרמטר MSG (לא נראה לי שהשם חשוב אבל כך נהוג) מסוג ASCII.
אתה מוסיף הודעה לפרוצדורה, לצורך הדוגמה 900.
ב-SQLI אתה שם שורה זאת:
SELECT ENTMESSAGE('$','P',900) FROM DUMMY ASCII :$.MSG ;
וזהו.
זה לא נראה הכי יפה, במיוחד אני חושב שאני זוכר בעיות בשפות שונות עם גלישת שורות אבל עבור הודעות קצרות יותר זה בסדר. כזכור לי יש שיטות להוסיף חלון של טקסט עזרה ושם התצוגה יותר מסודרת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אפריל 3, 2017 בשעה 11:51 am
מציע לך את הפתרון שלי שהוא פשוט למדיי :
1. תקים שלב SQLI נוסף או אפילו בשלב של ה – INPUT הקיים(בסוף הקוד שלו) – תוסיף משתנה לפרוצדורה שנקרא למשל MSE מטיפוס INT .בקוד תרשום MSE.$:
= 900 ׁ(סליחה על הסינטקס) ;
תוסיף שלב חדש לפרוצדורה שנקרא WRNMSGF ובפרמטרים שהוא מקבל תוסיף את MSE
וקיבלת את מה שאתה רוצה .פשוט וקל .
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.