› פורומים › שימוש במערכת › הודעת שגיאה בזמן מילוי נתונים
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני שנה 1, 2 חודשים by yitzchok.
- אוגוסט 24, 2023 בשעה 9:36 pm
שלום לכולם,אני מתרגל פריוריטי ווב. כשאני מנסה לטעון רשומות מאקסל לספק במסך 'הזמנות רכש' -> 'פירוטי הזמנות רכש', ומדביק את המקט לשדה במסך פירוטי הזמנות רכש במטרה ששאר השדות יתמלאו אוטומטית, אני מקבל את הודעת שגיאה הבאה:
מדוע זה קורה? האם ניתן להטעין נתונים מאקסל ווב לפריוריטי? או אפשר רק מאקסל גירסת דסקטופ?
בתודה מראש
- Replies
-
- אוגוסט 24, 2023 בשעה 10:02 pm
ההודעה הזאת עולה בהדבקת אותם נתונים בדיוק? אבל רק מאקסל וובי?אני לא מנוסה בזה, רק רוצה לדאוג שתגדיר את הבעיה הצורה הנכונה, הרי ההודעה נראית בגדול הגיונית אך תלויה באיזו הגדרות שיש כבר במערכת. שלא תתלה במקור הנתונים כשהעניין הוא המק"ט הזה דווקא (אם זאת המקרה)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 25, 2023 בשעה 12:51 am
לא.
<p style="text-align: right;">הרשומות שאתה רואה בתמונה הן רשומות שהיו קיימות כבר לספק. מה שעשיתי, הכנתי באקסל טבלה של העמודות: מקט, כמות, תאריך ליחידה, ומחיר אספקה בהתאם למה שמופיע במסך הבן של 'פירוטי הזמנת רכש'. מילאתי את הטבלה באסקל בנתונים אקראיים בהתאם לסוג השדות. עשיתי העתקה של הנתונים של העמודה 'מקט' באקסל ואז הדבקה בטבלה של מסך הבן של הפריוריטי ואז הופיע הודעת השגיאה הזו. עשיתי את זה על פי סירטון הדרכה של פריוריטי: https://youtu.be/B8gEJEM1k40?si=VwMJxYxulIahNzAZ</p>
מה הכוונה "הגדרות במערכת"? איזה הגדרות עשויות להשפיע על העניין הזה?- אוגוסט 25, 2023 בשעה 4:41 am
הגדרות במערכת: מוצר לספק… כשהמערכת מוציאה הודעה היא בד"כ מסיבה שקשורה לתוכן ההודעה…ולכן אני שאלתי האם ניסית להעתיק את אותם נתונים מאקסל רגיל. כי עד כאן לא שמענו שהוכחת שלא עובד מאקסל וובי וכן מאקסל מקומי. ואין סיבה לתלות בזה כשיש הודעה מפורשת שמתייחסת לנושא אחר.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוגוסט 27, 2023 בשעה 5:47 pm
- אוגוסט 28, 2023 בשעה 2:29 pm
נסה להכניס קודם הגדרות למסך "מוצרים של ספקים".או אולי יש משהו שאפשר להגדיר שיבטל דרישה שהמק"ט יהיה קשור לספק. אין לי גישה למערכת בימים אלה לבדוק את הנושא.
לכל הפחות אני לא חושב שזה עניין של מקור הנתונים.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.