› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת מסך בן
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 6 חודשים by מארק.
- מאי 18, 2009 בשעה 5:51 pm
שלום,הוספתי מסך בן שנקרא " הערות למשלוח ציוד לתיקון בחו"ל " למסך קריאות שרות
במסך הבן החדש הוספת 2 שדות עבור לטקטס חופשי.
ברגע שאני כותב מלל באחד מהשדות טקסט ומנסה לחזור למסך אב, המער' מוציאה הודעת שגיאה " הערות למשלוח ציוד – חסר"
אותה הערה מופיעה גם כאשר אני ממלא את 2 השדות.רק לאחר שאני מוחק את המלל אני יכול לחזור למסך האב.
מה יכולה להיות הבעיה ?
תודה ,
חנן
- Replies
-
- מאי 18, 2009 בשעה 5:54 pm
איך הקמת את המסך הזה?
רצית מסך טקסט עשיר?
למה דווקא 2 שדות עבור טקסט חופשי?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 18, 2009 בשעה 6:07 pm
1. איך הוספתי ? שאלה טובה 🙂 ניסוי ותהייה.הקמתי טבלה חדשה.
לטבלה הנל קישרתי עמודות ולאחר מכן קשרתי אותה למסך חדש ומקמתי אותו איפה שרציתי.ויזואלית זה נראה אחלה, בדיוק כמוש שרצית,
בעיה קטנה … זה לא עובד.
2. מסך טקסט עשיר – אני לא יודע מה זה ?
3. בעיקרון אני צריך יותר משתי שדות טקסט (אחרי שזה יעבוד כל שדה טקסט מיועד לבעל תפקיד מסוים בחברה).
חנן
- מאי 18, 2009 בשעה 6:47 pm
ב"טקסט עשיר" התכוונתי טקסט מעוצב כמו רב מסכי הטקסט בפריוריטי. לעומת סתם טקסט שאי אפשר לעצב.בעיקרון אני צריך יותר משתי שדות טקסט (אחרי שזה יעבוד כל שדה טקסט מיועד לבעל תפקיד מסוים בחברה).
נראה לי שהיה צריך יותר תכנון מראש.
אם מדובר בתמיכה בתהליכים ארגוניים (אני לומד זאת מיעוד שדות לבעלי תפקידים) אני מאמין שכדאי להתייעץ קודם עם מיישם ואפילו להשאיר לו לאפיין את הדרישה ופתרונה. יתכן וחלק אפשר לפתור בישויות סטנדרטיות וזה יקבע מה מוסיפים ואיפה, אם בכלל.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 18, 2009 בשעה 9:55 pm
- מאי 19, 2009 בשעה 2:11 am
חנן,1. מה הם מפתחות של טבלה ?
2. מה שדות ?
3. איך קישרת לאב ? DOC ?מארק.
[size=1]
.N.B: אני מתיחס לשאלה באופן "טכני" בלבד. מבחינת הגישה אני סה"כ מסכים עם קולגה, תכנות – חלק האחרון של תהליך הפיתוח. אם תרצה נחשוב גם על האיפיון.
סליחה אם אני נשמע mentor …
[/size]- מאי 19, 2009 בשעה 3:31 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.