› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת מסך בן טקסט מעוצב כעמודה לדוח
- This topic has 31 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 5 חודשים by Lior.
- מאי 20, 2009 בשעה 11:49 am
שלום,
הוספתי בדוח גיול חובות את הטקסט שנמצא במסך בן הערות לחשבונית כעמודה בדוח.
הבעייה שאני רואה ג'בריש במקום את הטקסט במסך.
ניתן לראות הבעייה בתמונה המצ"ב
האם משהו יודע למה?
תודה
- Replies
-
- מאי 20, 2009 בשעה 12:01 pm
כןבעמודה זו צריכים לצפות לכמה שורות. הן צריכים להגיע בסדר הנכון כדי שהתגים של הHTML יפענחו נכון.
אני מקווה שאני אגע בכל הנקודות הרלוונטיות
קודם כל צריכים לדאוג שכל שאר העמודות בדו"ח הן עמודות קיבוץ כי רוצים לראות אותן רק פעם אחת ללא קשר לאורך הטקסט. כמובן אי אפשר לסכם את הדו"ח, זה לא בגלל הקיבוץ אלא בגלל שטבלת הטקסט תרבה את השורות (לא לשכוח לשים ? בטבלת הטקסט)
גם המיון הפעיל בשלב זה (המספר הגבוהה ביותר בין העמודות) צריך להיות TEXTORD של טבלת הטקסט
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 20, 2009 בשעה 12:25 pm
ראשית תודה רבה
שנית, כל הנקודות שהעלית מתקיימות בדוח (חלק הוספתי)
ועדיין מופיע הג'בריש
תודה,- מאי 20, 2009 בשעה 12:51 pm
אני עכשיו מנסה לזכור אם מעולם הצלחתי להקים דו"ח בצורה זה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 20, 2009 בשעה 1:32 pm
נכון, בדקתי אצלי וראיתי ששיטת הDAYS חשובה. תודה למארקלהנאתכם להלן הרכיבים של המתכון
צריכים להביא את DAYS
DAYS.DAYNUM BETWEEN 0 AND 1
מיון ראשון לפי צרכי הדו"ח
מיון אחד לפני האחרון – DAYS.DAYNUM
מיון אחרון – TEXTORD של טבלת הטקסט
לא קשרים עמודת טקסט בחיתוך רגיל אלא מכפילים את הערך של טבלת האם בDAYNUM לדוגמה ב-DOCUMENTSTEXT נשים בעודת DOC
[code:1]= (DAYS.DAYNUM * DOCUMENTS.DOC)[/code:1]
או
[code:1]= (DAYS.DAYNUM = 0 ? 0 : DOCUMENTS.DOC)[/code:1]מביאים עמודת TEXTLINE (מוסתרת) ושמים ביטוי כזה
[code:1]= (DAYS.DAYNUM * DOCUMENTSTEXT.TEXTLINE)[/code:1]
או
[code:1]= (DAYS.DAYNUM = 0 ? 0 : DOCUMENTSTEXT.TEXTLINE)[/code:1]והכי חשוב
בעמודת הטקסט צריכים (דוגמה מ-DOCUMENTSTEXT כמובן)
[code:1](DAYS.DAYNUM = 0 ? " : DOCUMENTSTEXT.TEXT)[/code:1]
זה ישאיר שורה ריקה מעל הטקסט. אפשר לנצל את המקום ולהעביר לשם שדה טקסט אחר שיש בדו"ח אם רוצים.מקווה שזה יעזור
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 20, 2009 בשעה 10:19 pm
לגבי שילוב טקסט מעוצב בדוחות. להלן השיטות:יש 3 אפשרויות שונות להציג טקסט HTML בדו"ח (מסמך):
1. דו"ח מעוצב שמציג את הטקסט בלבד. דוגמה:WWWORD_4
2. דו"ח מעוצב, שבו כל השדות למעט הטקסט הנם שדות קיבוץ, ונמצאים בשורה הראשונה. הטקסט נמצא בשורה השניה. דוגמה: CUSTNOTESSUM
3. דו"ח רגיל, שבו הטקסט מופיע בשורה השניה מתחת לשדה כותרת. דוגמה: WWWORD_2X
חיתוך מול טבלת DAYS עם ביטוי DAYS.DAYNUM BETWEEN 0 AND 1
החיתוך מול טבלת הטקסט יהיה חיתוך אמיתי כאשר DAYS.DAYNUM = 1 , אבל כאשר DAYS.DAYNUM=0 צריך להתבצע חיתוך מול רשומת האפס בטבלת הטקסט
שדה חישובי שמציג את הכותרת כאשר DAYS.DAYNUM =0 ומציג את הטקסט כאשר DAYS.DAYNUM = 1
רוחב השדה הקודם חייב להיות 68
כל השדות בדו"ח למעט השדה שמציג את הטקטס חייבים להיות שדות קיבוץ.קיימת אפשרות נוספת של "ניקוי" תגיות ה HTML מטבלת הטקסט באמצעות התוכנית DELHTML
התוכנית מקבלת שני פרמטרים : שם טבלת הטקסט וקובץ LINK של אותה טבלה. היא מחזירה בתוך אותו קובץ LINK את הטקסט ללא העיצוב.
דוגמה:[code:1]
LINK ORDERSTEXT TO :$.TXT;
INSERT INTO ORDERSTEXT SELECT * FROM ORDERSTEXT ORIG
WHERE ORD =:ord;
EXECUTE DELHTML 'ORDERSTEXT', :$.TXT;[/code:1]אחרי הקוד הזה מקבלים ב-TXT טקסט ללא עיצוב. עכשיו ניתן להעביר אותו לדו"ח.
- מאי 21, 2009 בשעה 10:32 am
שלום,
מישהו יודע איך מבצעים את ההעברה לדוח של הקוד שליאור כתב, הקוד שמסיר את הHTML?
האם גם בשיטה זו יש להיעזר בטבלת DAYS?
תודה- מאי 21, 2009 בשעה 11:11 am
1. תוסיף לפני הדוח שלב SQLI נוסף
2. תרשום בשלב הזה משתנה מסוג FILE ותן לו את השם TXT
3. תדביק את הקוד שרשמתי לתוך שאילתת ה SQL של השלב – (תעתיק אותו מתוך קובץ מצורף – הפרורם משנה חלק מהמילים בגלל אבטחה)
4. תחליף את ORDERSTEXT בטבלת הטקסט שאתה רוצה להציג בדוח
5. תשנה את פסוקית ה WHERE כך שהשאילתה תביא את הטקסט רק לחשבוניות שרלוונטיות להרצה הספציפית של הדוח. הרצה על כל הטבלה יכולה לתקוע את הדוח
6. תוסיף את TXT כפרמטר בשלב הדוח ותרשום בעמודת ערך את שם טבלת הטקסט שלך [file name=DELHTML.txt size=223]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/DELHTML.txt[/file]- מאי 21, 2009 בשעה 12:30 pm
שלום,
תודה רבה , נראה שההנחיות עובדות אך משום מה בדוח מופיעה עמודה ריקה למרות שבמסך טקסט מופיע טקסט בלבד כך שהוא לא אמור להתנקות בניקוי HTML
תודה רבה,- יוני 7, 2009 בשעה 11:29 am
היי,
למישהו יש תשובה?- יוני 7, 2009 בשעה 11:40 am
צרף בבקשה DUMP של הפרוצדורה והדו"ח הרלוונטי. כך נוכל לראות מה יש לך עכשיו.תודה
יצחק[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 7, 2009 בשעה 11:48 am
יכולים להיות כמה דברים:
1. TXT לא מתמלא בכלום בגלל תנאי השאילתה שלך. אתה יכול לבדוק מה הוא מכיל על ידי שליחת הנתונים שבו לקובץ על ידי הכנסת השורה הבאה לפני ה unlink:
[code:1]SELECT * FROM ORDERSTEXT FORMAT 'pathToSomeFile' ;[/code:1]
2. TXT לא מחובר לשלב הדוח
3. תנאי הדוח אינם מאפשרים תצוגת הטקסטתריץ: כלים > הפעלה
[code:1]WINPROC -P [YourProcName] -g pathToFile.dbg[/code:1]את קובץ ה Debug שים בזיפ ותעלה לפורום.
- יוני 7, 2009 בשעה 2:25 pm
מצורף קובץ DEBUG
שהוצאתי את הנתונים כפי שהסביר ליאור ראיתי שנלקוח טקסט שנראה כמו בתמונה שצירפת בתגובה קודמתתתודה
- יוני 7, 2009 בשעה 2:27 pm
מצורף קובץ DEBUGשהוצאתי את הנתונים כפי שהסביר ליאור ראיתי שנלקוח טקסט שנראה כמו בתמונה שצירפת בתגובה קודמת
תודה, [file name=debug.zip size=2218]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/debug.zip[/file]
- יוני 7, 2009 בשעה 2:31 pm
מצורף קובץ DEBUG
שהוצאתי את הנתונים כפי שהסביר ליאור ראיתי שנלקוח טקסט שנראה כמו בתמונה שצירפת בתגובה קודמתתודה [file name=debug-7d2907c50e184869fd1a7e86b955b74f.zip size=2218]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/debug-7d2907c50e184869fd1a7e86b955b74f.zip[/file]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.