› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת מס' סידורי לחשבונית חו"ל
- This topic has 14 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 4 שנים, 5 חודשים by yitzchok.
- ינואר 27, 2010 בשעה 9:50 pm
שלום,עפ"י דרישות המכס בארצות שונות נדרשתי להוסיף עמודה של מס' סריאלי לחשבוניות חו"ל .
האם מסובך לבצע הוספה זו ? ואיך מבצעים זאת ?
אציין כי מעולם לא ביצעתי דבר דומה במערכת ברמת פיתוח ( פעם ראשונה)
תודה מראש .
- Replies
-
- ינואר 28, 2010 בשעה 12:38 am
הי
איפה במסמך אתה רוצה למקם את המספר הזה (כותרת, שורות)?
מהו המבנה של המספר ?- ינואר 28, 2010 בשעה 1:18 pm
הייאני מעוניין למקם את המספר הסידורי ברמת השורות לכל מוצר את המספר הסידורי שלו , במידה ויש לי כמות של למעלה מכמות אחת מאותו מק"ט המספרים הסידורים צריכים להופיעה באותו התא .
לא הבנתי למה הכוונה במבנה המספר
כיום אנו מבצעים זאת בWORD על סמך המסמך שיוצא מהמערכת
צירפתי תמונה להמחשה
תודה
- ינואר 28, 2010 בשעה 1:23 pm
להלן הקובץ המצורף [file name=54645645.zip size=15287]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/54645645.zip[/file]- ינואר 30, 2010 בשעה 11:13 pm
מאיפה בפריוריטי אתה מביא את המספרים הללו למסמך?
אם אתה מאחסן אותם במסך בן של פירוט חשבונית החו"ל, אתה יכול לקשור את הטבלה, להציג את כל נתוני השורה בקיבוץ ואת המספרים הסידוריים בקיבוץ 0.
זה לא יציג את כולם בתא בודד אבל זה לא ישכפל את השורה לכל סידורי.
אם חשוב לך להכניס את כולם באותו תא, זה מצריך טבלה יעודית לטובת הדוח ועבודה ב SQL- ינואר 31, 2010 בשעה 1:02 pm
את המספים הללו אני רוצה להביא מתעודת המשלוח אל תוך החשבונית .יניב
- אפריל 15, 2010 בשעה 6:44 pm
אני מעוניין למשוך את המספר הסידורי של המכשיר אל חשבונית חול מתוך מסך בן של משלוחים ללקוח פירוט מסך בשם – רישום מספרים סידוריים מסך נכד של תעודת המשלוח אשר מקושרת לחשבונית .יניב
- אפריל 17, 2010 בשעה 11:11 pm
אתה יודע לפתח בפריוריטי? יש כאן כמה טריגרים שצריך לכתוב.
הם כוללים גם הפעלת ממשק למסך.- אפריל 18, 2010 בשעה 3:22 pm
הייאני בדיוק לומד את הנושא .
אודה לך להסבר קצר לגבי הנ"ל
יניב
- אפריל 22, 2010 בשעה 7:01 pm
מתנצל על התגובה המאוחרת.אם עדיין רלוונטי, אז ככה.
אלו הם הצעדים העקרוניים:
1. בניית ממשק למסך רישום מספרי מכשירים על בסיס טבלת GENERALLOAD
2. טריגרים POST-INSERT ו POST-UPDATE במסך חשבונית חו"ל. תעשה include ל Insert מתוך ה updateקוד ה insert:
3. אתחול FILE על ידי SQL.TMPFILE
4. לינק של GENERALLOAD אליו
5. מילוי של השדות הרלוונטים בטבלה
6. הפעלת ממשק על ידי EXECUTE INTERFACE- מאי 13, 2020 בשעה 10:36 am
הייאנחנו גם צריכים לעשות את אותו דבר. האם יש פה גם מתכנתים? מי יכול לעזור לנו בהוספת מספר סידורי לחשבונית חו"ל
תודה
- מאי 13, 2020 בשעה 7:15 pm
יש כאן מתכנתים אבל לא כולנו זמינים לעבודות כאלה
אנחנו יכולים לכוון אתכם לעשות את זה אם יש לכם את הידע לבצע לבדאם אתם רוצים שמישהו יעשה לכם את זה, יותר מתאים לבקש בפורום דרושים, אני חושב (דרך הלינק פורום פריוריטי בראש העמוד)
- התגובה הזו עודכנה לפני לפני 4 שנים, 5 חודשים ע"י yitzchok.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- מאי 14, 2020 בשעה 5:08 pm
אלא אם כן הדרישה שלכם בדיוק כמו שמדובר כאן ואתם רק צריכים עזרה להבין איך לעשות מה שליאור תיאור בזמנו, עדיף לפתוח נושא חדש.אם זה כן אותו הדבר, יעזור לנו לדעת עד היכן הגעתם במה שהוא תיאור, מה אתם מבינים ומה לא.
הכוונה כאן לשפוך מספרים סידוריים שבתעודת משלוח לחשבונית שמזכירה את התעודה, נכון?
מתי ואיך להפעיל את זה? (יזום, אוטומטית לאחר עריכה). תנאים כלשהם?
בבקשה שאלות ממוקדות
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.