הוספת עמודה בטבלת "מלאי נוכחי למוצר"

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הוספת עמודה בטבלת "מלאי נוכחי למוצר"

משתתף
    שלום,

ניסיתי להוסיף עמודה של "תאור פעולה" לטבלת "מלאי נוכחי למוצר" תחת "פקעות"
    הוספתי ל SERIALBAL את העמודה ACT.ACTDES אבל קיבלתי כפילויות והצלבות לא נכונות של שורות (כל שורת מלאי הכפילה את עצמה בכל הפעולות הקיימות)
    מה החיתוך הנכון שאני צריכה לעשות כדי לקבל את התוצאה הרצויה?
    אשמח גם לקבל הסבר קטן לגבי השדה "מזהה"

תודה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    לגבי ACT.ACTDES – תלוי איך הוספת את השדה למסך. טבלת ACT מוגדרת למסך לפי החיבור WARHSBAL.ACT = ACT.ACT לכן רק היית צריך להוסיף את השדה כמושהו. אני משער שהוספת אותו עם מזהה 5 עם או בלי חיתוך עם WARHSBAL.ACT וזה מה שגרם לבעיה.

המזהה נכנס לתמונה כאשר צריך להציג שני ערכים מאותה טבלה. קחי לדוגמא את הכותרת של העברה בין מחסנים: יש "מחסן שולח" ו"מחסן מקבל" וברור ששניהם צריכים להגיע מטבלת WAREHOUSES. כדי להבדיל ביניהם, אחד מקבל מזהה 0 והשני 1. יש מסכים בהם מופיעים טבלאות DOCUMENTS ו-USERS כמה פעמים, לכן כל אחד מקבל מזהה אחר.

יש שימוש נוסף: כאשר מוסיפים למסך סטנדרטי שדה במחובר לטבלה שאינה מוגדרת במקור – לדוגמא, רצית להוסיף שדה "סוג מחסן" למסך הנ"ל, כאשר WARHSTYPES אינה בין הטבלאות המוגדרות – צריך להוסיף את הטבלה עם מזהה 5 (או מעלה). הסימון הזה נכנס לתמונה כאשר יש שדרוג גרסה: שדות אחרים יכולים להתווסף (או להיגרע) אבל השדרוג לא יגע בטבלאות עם מזהה 5.

Alla K
    משתתף
    היי,

תודה על התשובה,
    זה מה שעשיתי הוספתי אותו כמו שהוא וקיבלתי את הכפילויות, ואז חשבתי שאולי הייתי צריכה חיתוך אבל לא מצאתי את החיתוך הנכון כי לא מסתדר לי עם סוגי המשתנים.
    ולגבי המזהה גם נכון בחרתי ב5 כי מחייב אותי מזהה גבוה מ5.
    האם תוכל לכוון אותי איך אני יכולה להביא את העמודה המבוקשת בצורה נכונה?

תודה

אלמוני
    אורח
    תנסי להוסיף למסך בצורה הזו:
    עמודת מסך: ALLA_ACTDES
    עמודת טבלה: ACTDES
    שם טבלה: ACT
    מזהה: 0

אם בכל זאת מופיעה הודעת שגיאה שאומרת שחייבים להשתמש במזהה 5+, תשני את המזהה למעלה ל-5. אחר כך תוסיפי שורה כך
    עמודת המסך: ALLA_ACT
    עמודת טבלה: ACT
    שם טבלה: ACT
    מזהה: 5
    עמודת חיתוך: ACT
    טבלת חיתוך: ACT
    מזהה 0.

Alla K
    משתתף
    עובד,
    תודה ענקית
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)