הוספת עמודה למסך

פורומים שימוש במערכת הוספת עמודה למסך

משתתף
    היי
    יש לי שאלה אשמח אם תוכלו לעזור לי
    1.כיצד אפשר להוסיף עמודה למסך?
    אני רוצה להוסיף עמודה בטבלת "הזמנות לקוח". אני לא מעוניין בשינוי שם של אחת השדות כי שמתי לב שאין במסך "הזמנות לקוח" עמודה בשם פרמטר

בעקרון אני רוצה ליצור עמודה שתקרא מייל של איש קשר מסך "הזמנות לקוח" כדיי ליצור חוק ברגע שהזמנה מאושרת תשלח מייל לאיש הקשר.

2.ניתן לייבא את עמודה דואר אלקטורני ממסך אנשי קשר למסך הזמנות לקוח?

תודה :laugh:

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    עפר שקד
    משתתף
    תנסה להשתמש ב: מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > עיצוב מתקדם > עיצוב מתקדם במסכים > הוספת עמודות למסך
    YairM
    משתתף
    שלום תומר

על מנת לשלוח דוא"ל לאיש קשר כאשר הזמנת לקוח עוברת לסטטוס מאושרת,אתה לא צריך להוסיף עמודה חדשה,מה שעליך לעשות הוא:
    1.במסך לקוחות להגדיר איש קשר ללקוח ולסמן אותו כאיש קשר להזמנה,ןלהגדיר לו כתובת דוא"ל.
    2.כאשר אתה פותח הזמנת לקוח איש הקשר מופיע באופן אוטמאטי בשדה איש קשר,אתה יכול לקבוע חוק עסקי או בניהול תהליך של ההזמנה את הכלל הבא:
    שלח דואר אל שדה במסך איש קשר בתנאי שערך בשדה סטטוס ההזמנה שווה למאושרת.

יאיר

tomer
    משתתף
    היי, תודה על היענות
    1.אך במסך איש קשר אין שדה/עמודה "סטטוס הזמנה" אז אני לא יכול לעשות חוק עסקי מבלי להוסיף תעמודה
    tomer
    משתתף
    היי תודה
    אני עושה בדיוק כמו שכתבת, ניראה שהוא מוסיף אך אני לא רואה בפועל את עמודה
    YairM
    משתתף
    בוקר טוב תומר
    במסך הזמנות ישנו שדה איש קשר,לכן כאשר אתה מגדיר כלל לשליחת דואר לשדה במסך איש קשר,המערכת יודעת לקחת את כתובת המייל של איש הקשר ממסך אנשי קשר ולשלוח לשם את ההודעה.
    אתה יכול לבצע סימולציה בחברת הדגמה,ולהגדיר את עצמך כאיש קשר של אחד הלקוחות ואז תוכל לראות שזה עובד.

בהצלחה
    יאיר

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.