› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת עמודה מהמזנות רכש פירוט לקבלת סחורה מספק
- This topic has 14 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 4 חודשים by מיכאל בלונדר.
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 19, 2009 בשעה 8:26 pm
יאיר שלום וברוך הבא לפורוםלא ניתן להוסיף את העמודה באמצעות התוכנית להוספת עמודות. במקרה הזה יש צורך בפיתוחון של 5 דקות במסך קבלת סחורה מספק
- יולי 20, 2009 בשעה 12:46 pm
יש מסמך שנקרא PRIORITY SDK שמסביר על כל נושא הפיתוח. ניתן להורידו מאתר אשבל
אני ממליץ לך בחום להקים סביבה חיצונית ולעשות שם את כל הנסיונות. כל פסיק לא במקום והמסך שלך מושבת.בזמן ביצוע השלבים הללו המסך לא יהיה פעיל.
ספציפית לעניין שלך:
1. פתח את מחולל המסכים: מנהל המערכת > מחוללים > מסכים > מחולל מסכים
2. שלוף את מסך TRANSORDER_P
3. רד לעמודות המסך
4. הכנס רשומה חדשה כמו בתמונה
5. תן לעמודה מיקום לפי העדפתך
6. תרשום R בעמודת קריאה\חובה\יתרה כדי לציין שהעמודה לקריאה בלבד.
7. חזור למסך האב ובצע הכנת מסך באמצעות ההפעלה הישירהאני מעביר את ההודעה לפורום הפיתוח
בהצלחה
- יולי 20, 2009 בשעה 1:05 pm
תודה רבה!!!
יש לך לינק לקובץ PRIORITY SDK אני לא מוצר אותו באתר של אשבל…- יולי 20, 2009 בשעה 1:12 pm
בבקשה [file name=priority_sdk.pdf size=692891]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/priority_sdk.pdf[/file]- יולי 20, 2009 בשעה 1:34 pm
אני מבין שזה מין "חוברת הדרכה" ?
אין בעברית במקרה?תודה רבה לך על העזרה
אתר מעולה- יולי 20, 2009 בשעה 1:48 pm
יש חוברת באתר אשבל בספריית התיעוד. שנקראת קורס תכנות מתקדם. היא בעברית אך לי אין אותה. צריך להתחבר עם סיסמא בשביל להוריד אותה משםתודה על הפרגון
- יולי 20, 2009 בשעה 2:14 pm
במקרה יש לי אותה…
היא בסדר אבל מאוד חלקית
מצ"ב, מקווה שתחכים.
בהצלחה:) [file name=advprogsql_course_h.pdf size=314115]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/advprogsql_course_h.pdf[/file]- יולי 20, 2009 בשעה 4:21 pm
בבקשה
עדיף לך לקרוא את ה-SDK למרות שהוא באנגלית.
אם אתה רוצה להתפתח בנושא אז אני מכיר מישהוא שיכול לסייע לך (בתשלום ).- יולי 20, 2009 בשעה 4:37 pm
תשלח לי את הנייד שלך למייל mic_blon@walla.co.il
ואני אגיד לו שייצור איתך קשר.
אני יכול להגיד לך שמנסיון הוא מקצועי מאוד ובעל ניסיון רב בהדרכה.
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.