› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת עמודת בחירה
- This topic has 18 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 6 חודשים by יניב.
-
- אפריל 20, 2009 בשעה 1:20 pm
הי יניב, לונג טיים..לשאלתך התשודה היא: תלוי. אם הערכים ברשימה יהיו קבועים מעתה ועד עולם, לא צריך טבלה. אם אתה רוצה להוסיף, לשנות או למחוק מדי פעם ערכים מהרשימה צריך טבלה חדשה.
- אפריל 20, 2009 בשעה 1:47 pm
ליאור,
מה נשמע?
אני אקל עליך ונגיד שהערכים יהיו קבועים.
תודה,
יניב- אפריל 20, 2009 בשעה 1:49 pm
יניב יקירי,
זה לא עניין של קלות או קושי, שני הדברים יחסית פשוטים. מהו המקרה הספציפי שלך ?- אפריל 20, 2009 בשעה 2:30 pm
ליאור,
אני צריך ערכים קבועים.
אם אתה אומר ששני המקרים פשוטים אשמח אם תסביר לי כיצד לבצע זאת בערכים משתנים.
תודה,
יניב- אפריל 20, 2009 בשעה 11:04 pm
ערכים קבועים:1. תכניס טריגר CHOOSE_FIELD על העמודה שבה אתה רוצה לשים רשימת בחירה.
2. תכניס הודעות למסך כך שכל הודעה מכילה ערך אחד מתוך הרשימה שלך. סדר הופעת הערכים ברשימה נקבע לפי מספרי ההודעות.
3. בטריגר לעיל תרשום
[code:1]MESSAGE BETWEEN 500 AND 510 ;[/code:1]
שנה את המספרים לפי מספרי ההודעות שהכנסת(תחום עליון ותחתון).
4. תכין את המסך ותבדוק.ערכים משתנים – אני בלי נדר ארשום על זה מאמר בקרוב. זה אמנם פשוט לביצוע אך ההסבר די ארוך. אם אתה בכל זאת צריך, אני ארשום לך בפורום.
- אפריל 21, 2009 בשעה 12:31 pm
- אפריל 21, 2009 בשעה 1:04 pm
ליאור,
1.איך אני מכניס טריגר?
2.הודעות למסך?
לא מבין כל-כך את מה שהסברת.
יניב- אפריל 21, 2009 בשעה 3:07 pm
ליאור,
1.אני מוסיף טריגר כולל קידומת החברה שלי.
2.הודעות למסך- כוונתך למסך בן "הודעות שגיאה/אזהרה?
ואם כן איזה מספר לתת להודעה?קיבלתי הודעה לתת מעל 500,זה אומר שכבר יש במערכת 500 הודעות, אני פשוט לא רוצה ליצור כפילות של מספר ההודעה.
3.איפה בדיוק לרשום את הקוד?- אפריל 21, 2009 בשעה 4:04 pm
אתה פותח את המחולל על המסך הרצוי, יורד למסך הבן "עמודות המסך", עומד על הרשומה של העמודה המדוברת, יורד למסך הבן הפעלות עמודה, מוסיף את הטריגר הנ"ל כולל קידומת החברה שלך כמובן, יורד לשאילתת SQL, מוסיף את הקוד הנ"ל, יורד להודעות המסך, מכניס את ההודעות יוצא חזרה למעלה, מכין את המסך ובודק.בפיתוחים פרטיים אתה חייב להכניס מספרי הודעות גדולים מ 500, זה לא אומר שיש לך 500 הודעות במסך. כמו כן, אין לך מה לדאוג בעניין כפילות מספרי הודעות, המערכת לא תתן לך להכניס. רק תדאג שטווח המספרים של ההודעות החדשות לא יכיל בטעות הודעה אחרת.
- אפריל 21, 2009 בשעה 6:13 pm
ליאור,
אני לא מצליח להוסיף את הטריגר.
אני עומד על העמודה ורושם Accu_CHOOSE_FIELD ואני מקבל את ההודעה: "הערך…..לא קיים בעמודה שם הפעלה"
כשאני מוסיף קידומת בת 4 תווים הוא לא מזהה.
ואם אני בוחר רק CHOOSE_FIELD אני מקבל הודעה:בפיתוח פרטי יש להוסיף 4 …..
יניב- אפריל 21, 2009 בשעה 6:21 pm
כשאתה עומד על שם הטריגר תלחץ F6 ותכניס אותו לרשימת הטריגרים הכללית במסך שאתה מגיע אליו. את הקידומת שים באותיות גדולות ותמשיך כמו שכתבתי לך- אפריל 21, 2009 בשעה 6:37 pm
ליאור,
מצטער אבל זה לא עובד.
לא ניתן להכניס לא למסך ולא לעמודה אני מקבל את ההודעות שרשמתי לך מטה.
יניב- אפריל 21, 2009 בשעה 6:44 pm
יניב, הפעלות המסך אינן רלבנטיות.
רד להפעלות העמודה המדוברת, תפתח שורה חדשה, לחיצה על F6 אמורה להביא אותך למסך אחר. זהו מסך הפעלות-רשימה כללית. אם הגעת עד הלום, תפתח גם פה שורה חדשה ותרשום ACCU_CHOOSE-FIELD. ולחץ F8 בשביל לחזור להפעלות העמודה. גם פה תרשום ACCU_CHOOSE-FIELD אחרי זה תמשיך כמו שכתבתי לך.כל שם הפעלה שאתה מכניס צריך להופיע פעם אחת ברשימה הכללית. אחרת המערכת לא נותנת לך להמשיך כמו שאתה רואה.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.