› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת עמודת מחיר כולל מע"מ
- This topic has 23 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 6 חודשים by
עולם של מיזוג.
-
- מרץ 12, 2015 בשעה 12:00 pm
בוקר טוב אלירן
הביטוי רשום נכון,ההבדל הוא שאתה עובד בממשק הוובי,בבדיקה שעשיתי אצלי בממשק חלונות אין בעיה עם הביטוי.בא ננסה לפשט את הבעיה ונתחיל בהעתקה פשוטה של שדה סה"כ מחיר לשדה אסמכתת שורה,לכן רשום רק את הביטוי הבא:
RTOA(<>,2)
אם הביטוי תקין,רשום את הביטוי הבא שמכפיל את סה"כ מחיר באחוז המע"מ נכון להיום.
RTOA((<>*1.18),2)
אם הביטוי תקין החלף בביטוי הבא,שמוסיף פסיק מפריד לאלפים.
RTOA((<>*1.18),2,USECOMMA)
עדכן בתוצאות.
- מרץ 12, 2015 בשעה 6:34 pm
היי יאיררשמתי את הביטויים בהדרגה ולא קיבלתי הודעת שגיאה. מה שכן, בעמודת אסמכתת שורה גם לא מתקבל המחיר כולל המע"מ משום מה…
עוד משהו
האם אפשרי לשנות את שם העמודה?- מרץ 12, 2015 בשעה 7:29 pm
מה מתקבל בשדה אסמכתת שורה?האם נשאר ריק?(זכור ,על מנת שהכלל יפעל אתה צריך לבצע שינוי בשדה כמות ושיהיה מחיר יחידה לפריט).בדוק מה הערך שנרשם בעמודת אסמכתת שורה אחרי שינוי בעמודה כמות ,בכל אחד מהביטויים ועדכן.
אם אתה מתכוון לאפשרות לשנות את שם העמודה אסמכתת שורה ,למחיר כולל מע"מ,אז כן,כמו שכתבתי לך בהודעה הראשנה,אם אתה מתכוון לשימוש בעמודה אחרת במקום אסמכתת שורה, אז לא.
- מרץ 12, 2015 בשעה 7:57 pm
לא מתקבל כלום. התנאים הנוספים הם
עמודת מקט לא ריק
עמודת מחיר ליחידה לא ריק
האם להוסיף תנאי שמציין שגם עמודת כמות לא תהיה ריקה?- מרץ 12, 2015 בשעה 8:40 pm
אתה לא צריך לרשום שום תנאי ,הכלל יופעל בכל פעם שתשנה את הערך בשדה כמות.תתחיל עם הביטוי הראשון ולאחר שתגדיר את הכלל,בפירוט ת.המשלוח רשום מק"ט,כמות ומחיר יחידה,תעבור לשדה אסמכתת שורה,אתה אמור לקבל את הערך שרשום בשדה סה"כ מחיר,אם קיבלת את הערך,שנה בכלל את הביטוי לביטוי הבא,רשום שוב שורה חדשה עם מק"ט,כמות ומחיר יחידה,אתה אמור לקבל בשדה אסמכתת שורה את הערך שבשדה סה"כ מחיר מוכפל באחוז המע"מ(1.18)
- מרץ 13, 2015 בשעה 9:43 am
אוקיי עכשיו הכל בסדר.הפוך זה לא יכול לעבוד נכון?
יש מקרים שבהם אני רוצה נניח לרשום מחיר שכולל מע"מ וייחשב בסיכום החשבונית אם אני יודע את המחיר הכולל מע"מ ואת המחיר שלפני אני לא יודע. במקום לחשב פחות מע"מ כל פעם יש אופציה להכניס עמודה שתעבוד במקביל לעמודת מחיר יחידה, או שזה כבר כתיבת קוד?- מרץ 15, 2015 בשעה 12:45 pm
בוקר טוב.
לא,אי אפשר לרשום מחיר כולל מע"מ בעמודת אסמכתת שורה,והמערכת תתרגם למחיר לפני מע"מ,בשדה מחיר יחידה,כמו כן לא ניתן לבצע שינוי קוד במערכת זום.אם אתה מנהל את מוצרי המכירה במק"טים מנוהלי מלאי,אתה יכול להגדיר בכרטיס הפריט של כל מוצר בשדה מחיר בסיס,את המחיר לפני מע"מ,בכל פעם שתפתח תעודה כלשהי ,בפירוט התעודה יגיע המחיר לפני מע"מ באופן אוטומאטי,כך שאתה לא צריך לחשב אותו.
במידה וגם זה לא פותר לך את הבעיה,כמובן שאפשר גם למצא דרך יישומית שבה תקליד את המחיר כולל מע"מ והמחיר ליחידה יתורגם למחיר לפני מע"מ,אבל צריך להכיר את תהליכי העבודה והיישום שלכם.(אם תרצה ,אוכל להציע לך את השרות תמורת תשלום)
- מרץ 15, 2015 בשעה 1:53 pm
הבנתי.
זה פרט שולי פשוט זה יהיה לי יותר נוח אין לי הרבה מוצרים שאין להם מחיר רובם כבר כוללים מחירון בסיס.בכל אופן תודה רבה עזרת לי מאוד!
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.