› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הוספת שדה טקסט חופשי לטבלה קיימת במערכת
- This topic has 9 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, 2 חודשים by דור שוורץ.
-
- נובמבר 9, 2017 בשעה 4:13 pm
מנהל המערכת > מחוללים > טבלאות > מחולל עמודות > הוספת עמודהאני רוצה להבהיר:
זה יתן לך שדה פשוט של תווים על שורה אחת (בהנתן טיפוס CHAR או RCHAR)אם את רוצה מסך טקסט עשיר, שהוא מסך בן של השורה, את צריכה להשתמש בפרוצדורה הבאה שתקים לך טבלה ומסך באופן אוטומטי.
מנהל המערכת > מחוללים > מסכים > הגדרת מסך טקסט
(ואם זה לא עובד ואת נאלצת לבנות מסך טקסט חופשי בעצמך, את צריכה לא רק עמודה בטבלה קיימת אלא טבלה חדשה לגמרי)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 19, 2018 בשעה 4:28 pm
היי
סליחה שאני מתלבש על משהו שכבר קיים,
פשוט ביצעתי את מה שהומלצת, אבל צתקבלת שגיאה שהערך בעמודה החדשה לא קיים בטבלה XXXX (בטבלה שאליה הוספתי).
למה.
מה אני מפספס פה?תודה,
דודו- פברואר 19, 2018 בשעה 6:20 pm
- פברואר 20, 2018 בשעה 10:33 am
בוקר טוב,
אכן יצאתי אך לא זאת הייתה בעיה – מסתבר ששמתי מזהה גבוה מ-5 אך לא היה לי צורך (כי לא היה חיתוך). ברגע ששיניתי למזהה 0 – הכל הסתדר.
תודה על העזרה בכל אופן!דודו
- אוגוסט 19, 2018 בשעה 11:59 am
שלום,
אם אני רוצה להוסיף מסך בן טקסט חופשי למסך שכבר קיים בו טקסט חופשי (הזמנות לקוח) מה עליי לעשות?
כמו כן אני רוצה להגדיר למסך הטקסט החדש טקסט קבועתודה על העזרה
- אוגוסט 19, 2018 בשעה 12:55 pm
אני לא מבין את המשפט השני לכן לא אתיחס אליו.עליך לבנות טבלה חדשה כאשר מבנה הטבלה יהיה זהה לטבלת הטקסט הקיים למסך. אחר כך אתה צריך לבנות מסך בן חדש עבור הטקסט, כאשר עליך להעתיק את *כל* ההפעלות השונות של המסך הקיים והשדות בתוכו.
זה לא כל כך קל (אם כי לא מסובך במיוחד) לכן יש תכנית שעשוה זאת – אך כמובן לא ניתן להשתמש בתכנית כאשר כבר קיים מסך טקסט עבור מסך האב.
- אוגוסט 19, 2018 בשעה 3:12 pm
דור מתכוון לטקסט שיכנס אוטומטית למסך החדש בפתיחת תעודה חדשה.גם זה לא מורכב במיוחד, תלוי ברמת הידע כמובן.
לדעתי היו דיונים בעבר בהם פירטנו איך לבנות המסך טקסט באופן ידני. כדאי לחפש בפורום את המילה TEXT.
לגבי טקסט קבוע אפשר לשמור באותה טבלה חדשה, בד"כ עם מפתח 1- ובונים מסך מיוחד בן שורה אחת כדי ומתחת מסך טקסט. תסתכל במסך של טקסט קבוע של הזמנת לקוח או רכש. נראה לי שאלה יכולים להיות דוגמאות טובות.
ואז בפתיחת תעודה צריך קוד להעתיק. יש לחפש דוגמה במסכים רלוונטיים. חיפוש שם הטבלה בסביבת פיתוח SQL היא דרך מהירה לאתר את הקוד.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.