הוספת שדה למסמך ממסך בן

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הוספת שדה למסמך ממסך בן

משתתף
    שלום חברים,

אשמח לקבל את עזרתכם/הכוונתכם כיצד אוכל להוסיף למסמך מודפס קיים שדה טקסט ממסך בן של יישות אחרת: בעצם אני מעוניין להוסיף את הטקסט המופיע במסך בן של כרטיס פריט (מוצרים-טקסט) למק"ט המוזמן המופיע בהזמנות רכש, ושיופיע ליד תיאור הפריט בעת הדפסת הזמנת הרכש לספק.

מודה לכם מראש!!!
    מיקי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    YairM
    משתתף
    שלום מיקי
    המערכת תומכת בהדפסת המלל ממסך מוצרים-טקסט שבכרטיס פריט,כאשר אתה מדפיס את הזמנת הרכש תבחר מהרשימה תצורת הדפסה של "עם תאור מוצר מורחב"‏,בצורה זו המלל מכרטיס פריט יופיע מתחת לתאור המוצר.

יאיר

Miki
    משתתף
    יאיר שלום,

ראשית, תודה על תשובתך.
    לגבי המלצתך, כך גם חשבתי לתומי שצריך לקרות. הסתבר לי, שכאשר מוסיפים טקסט במסך הבן – "פירוטי הזמנת רכש- טקסט חופשי" שבהזמנות הרכש – זה מה שמופיע למעשה בתיאור מוצר מורחב בהדפסת ההזמנה.
    איש הרכש מבקש ממני בעצם שהטקסט המופיע בכרטיס פריט זה מה שיופיע לו בתיאור המורחב וללא צורך להקליד זאת במסך הבן של הזמנות הרכש.
    שאלתי היא האם בעצם זה שמקלידים תוכן כזה במסך הבן שבהזמנות רכש אזי זה חוסם את שליפת תוכן הטקסט ממסך הבן שבכרטיס פריט?
    האם בכלל הטקסט הנוסף המופיע במסך הבן של כרטיס פריט אמור להופיע בתיאור המורחב?

אודה מראש על תשובתך!!!
    מיקי

YairM
    משתתף
    שלום ‏
מיקי
    אם ‏
לא תרשמו טקסט במסךבן פירוטי הזמנת רכש טקסט חופשי,אזיי בעת הדפסת ההזמנה עם תאור מוצר מורחב,יופיע מתחת לתאור הפריט הטקסט שנרשם במסך מוצרים-טקסט שבכרטיס פריט.
    עצם הרישום של טקסט בפירוטי ההזמנה מקבל עדיפות להדפסה.

יאיר

Miki
    משתתף
    יאיר היי,

אתה צודק ב 100% – בדקתי זאת כעת בסביבת ההדגמה.

עזרת לי מאוד!!!
    מיקי

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.