הוספת שורת בונוס

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי הוספת שורת בונוס

משתתף
    שלום,

הוספתי טריגר למסך בן של הזמנות POST-FORM שאמור להכניס שורת בונוס בתנאים שהצבתי.

לא יכולה להשתמש בסטנדרטי כי הבונוס מתווסף רק אם יש מינימום כמות של סך ההזמנה ורק ממק"טים שמסומנים כמשתתפים במבצע.

משום מה, לא עובד תקין אז אשמח לעזרה.

לאחר שהטבלה הזמנית מתמלאת בנתונים, הממשק רץ ואז יוצא קובץ המציג את הנתונים של הטבלה ואכן אני רואה את הנתונים הנכונים אבל KEY1 ריק וגם LOADED אז לא מבינה מה הבעיה…

1. כאשר מוסיפים שורה חדשה האם אני צריכה לעדכן את KLINE ואת LINE כשורה אחרונה? או שאת KLINE אני מגדירה כשורת 0 ואת LINE כשורה אחרונה?

2. בטריגר הסטנדרטי, בממשק מעדכנים את שדה FBONUSFLAG של מסך הזמנות לאחר הכנסת בונוס אבל בתחילת הטריגר רשום:
    <p dir="ltr">GOTO 1 WHERE :FBONUSFLAG = 'Y';</p>
    לא אמור להיות סימן דולר אחרי הנקודותיים? הרי כך זה פרמטר שאין בטריגר הגדרה עליו מראש…

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)
  • Replies
    NoamN
    משתתף
    none
    לגבי נקודה 1, הייתי שולף קודם את הערך המירבי של KLINE של שורות ההזמנה ורושם את הערך הזה פלוס 1 בטבלה.

התעסקתי אתמול והיום בפיתוח שמוסיפה שורות להזמנות לקוח לכן הנושא הזה טרי מאד.

לגבי נקודה 2: שם משתנה *ללא סימן דולר* אומר שמדובר במשתנה מקומי שאינו אחד משדות המסך (מוצגים או מוסתרים). ב-ORDERITEMS/POST-FORM2 כתוב

GOTO 1 WHERE :FBONUSFLAG = 'Y'; /* Prevent the interface from running more then once.
    Filled in :$$.FBONUSFLAG/POST-FIELD which is filled by the interface */

יש שדה FBONUSFLAG במסך "הזמנות לקוח" שהפעלת ה-POST-FIELD שלו מכניס את הערך Y לתוך המשתנה FBONUSFLAG.

אין לי מושג למה עשו כך במקום להציג את הערך Y בתוך השדה עצמו ולהתיחס אליו במסך הבן, אבל כנראה היתה סיבה טובה לכך (פעם – אולי היום הסיבה הזו מיותרת).

sava
    משתתף
    תודה נועם.

השאלה הראשונה שלי זה האם אני צריכה לעדכן גם את KLINE וגם את LINE? או שמספיק לעדכן את KLINE בשורה האחרונה?

לגבי 2. בממשק הסטנדרטי של הוספת בונוס, פריוריטי מעדכנים את שדה FBONUSFLAG ב-Y, לפי מה שרשמת, העדכון הזה חסר משמעות כי הוא מתעדכן ב-POST-FIELD של השדה…

NoamN
    משתתף
    none
    אין צורך לעדכן את LINE אלא רק KLINE

לגבי השדה בכותרת ההזמנה, אמנם ערך המשתנה נקבע בהפעלת POST-FIELD אך כתוב שהערך הזה מתקבל לאחר הפעלת הממשק אשר מכניס ערך לתוך השדה ובעקבות כך מתבצעת ההפעלה. הבדיקה נועדת למנוע הפעלה כפולה בתוך אותה ההזמנה.

sava
    משתתף
    תודה,

1. הממשק רץ, אני רואה שנכנסים לטבלה הזמנית נתונים נכונים ואני גם רואה ערך ב-KEY1, LOADED.

מה שמוזר ששורת הבונוס לא מתווספת לי, אז הורדתי את עדכון דגל BONUSFLAG מהממשק והשורה התווספה. (נכנסה בתור השורה הראשונה – LINE=1, KLINE = 2)

הכנסתי את השורה באופן ידני וסימנתי את דגל BONUSFLAG כדי לראות אם אני מקבלת שגיאות ולא קיבלתי, אבל מה שמוזר זה כשעליתי למסך האב, השורה שהוספתי נעלמה. למה זה יכול לקרות לדעתך?

2. לא נראה שעמודת FBONUSFLAG מתעדכנת כי הממשק רץ כל פעם מחדש על אותה הזמנה. אני מעדכנת בה 'Y', אולי צריך לעדכן משהו אחר?

sava
    משתתף
    יש מושג למה שורה מתעדכנת וכאשר עולים למסך האב היא נעלמת?

איזה עדכון שגוי יכול לגרום לזה?

תודה

sava
    משתתף
    מישהו נתקל בזה במקרה ויכול לעזור?

תודה מראש!

sava
    משתתף
    בבקשה עזרה, עדין תקועה עם זה!

כנראה שיש איזה טריגר שמוחק לי את השורה אבל לא הצלחתי לעלות עליו

זה קורה רק כששדה BONUSGLAG מסומן ב-Y

מוצגות 7 תגובות – 1 עד 7 (מתוך 7 סה״כ)