› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › היפוך תווים מחרוזת בעברית
- This topic has 12 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 4 חודשים by yitzchok.
-
- יוני 8, 2021 בשעה 4:34 pm
חפש HEBREWFILTER: במסמך ה SDK לגרסה שלכם. אם קיים, זה הפתרון. לא יודע באיזו גרסה הוסיפו אותו.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 9, 2021 בשעה 8:25 am
יש הסבר על הפונקציה בלי סינטקס.מכיר במקרה איך זה אמור להיות מיושם בקוד?
ניסיתי להגדיר את המשתנה, אך זה לא עזר.
1=HEBREWFILTER:
- יוני 9, 2021 בשעה 9:46 am
אתה מייצא עם ASCII או TABS או משהו אחר?עד כמה שאני זוכר HEBREWFILTER משפיע על ASCII בלבד. מגדירים כמו שעשית ואז עושים SELECT…ASCII
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 9, 2021 בשעה 11:32 am
האם יש דרך לעשות היפוך לשדות מסויימים?יש שדות בעברית ויש שדות באנגלית.
כשאני עושה היפוך עם FILTER, זה משבש את הסדר לחלוטין.
זה קובץ שאמור לשמש כממשק לתוכנה חיצונית ולכן חייב להיות בסדר קבוע ובמרווחים קבועים.
יש רעיון?
תודה.
- יוני 9, 2021 בשעה 3:08 pm
דיברנו כאן על פילטר לאחרונה, זה לא מתאיםHEBREWFILTER גורם לשינוי בפלט אבל עדיין זה משובש, או כלל לא משפיע? אתה מוציא אכן עם ASCII? איזו גרסת פריוריטי?
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 13, 2021 בשעה 4:56 pm
אני מייצא עם ASCII,גרסה 20.
הפלט יוצא בסדר מוזר ולא לפי הסדר המקורי שנקבע בקוד.
אנא עזרתכם.
דן.
- יוני 13, 2021 בשעה 10:07 pm
יכול להיות שזה כן יוצא בסדרורק העורך (editor) בו אתה בודק את הקובץ מציג לך אותו בסדר שנראה לא תקין.
הייתי מנסה ב notepad לבדוק לפי מיקומי האותיות האם זה בסדר..
בהצלחה
- יוני 14, 2021 בשעה 8:16 am
שלום לכולם,הנתונים נבדקים ע"ג NOTEPAD ויוצאים הפוך.
רק כאשר מבצעים tabs add to הנתונים נכנסים בסדר נכון אך עם מרווחים של טאב ולא מרווח קבוע של תווים.
שוב,
הצורך הוא לייצא נתונים למערכת חיצונית הנתונים צריכים להיות באורכים קבועים ובסדר קבוע.
המידע כולל גם תווים בעברית(שמות לקוחות למשל) ולכן גם התווים צריכים להיות בכיוון הנכון.
יש למישהו רעיון כיצד ניתן לפתור את העניין?
תודה,
דן.
- יוני 16, 2021 בשעה 8:09 am
בס"דהינה דוגמה לשימוש בפרוצדורה מובנית ב SQL
על מנת להפוך עברית
http://www.info.knightltd.co.il/Info/Info?htmlCodeId=7
בברכה ,
- יוני 22, 2021 בשעה 11:04 am
שלום לכולם,יש צורך לייצא את התנונים למערכת חיצונית דרך פריוריטי ולא דרך בסיס הנתונים.
מדובר על נתונים באנגלית, עברית ומספרים.
כאשר מייצאים עם format, כל הסדר משתבש.
רק כאשר מבצעים tabs add to הנתונים נכנסים בסדר נכון אך עם מרווחים של טאב ולא מרווח קבוע של תווים.
שוב,
הצורך הוא לייצא נתונים למערכת חיצונית הנתונים צריכים להיות באורכים קבועים ובסדר קבוע.
המידע כולל גם תווים בעברית(שמות לקוחות למשל) ולכן גם התווים צריכים להיות בכיוון הנכון.
יש למישהו רעיון כיצד ניתן לפתור את העניין?
אנא עזרתכם,
דן.
- יוני 22, 2021 בשעה 7:38 pm
נראה לי שעשיתי משהו כזה בעבר אבל לא זוכר אם היו אילצים בגלל מספר השורה וסוג רשומה: אפשר אולי לבנות מסך שיציג את הנתונים הנדרשים ועליו ממשק מסך אותו תפעיל במצב פריקה?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.