› פורומים › שימוש במערכת › הכפלת מסך בפריוריטי
- This topic has 8 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 4 חודשים by מאיר.
- יולי 5, 2015 בשעה 12:33 pm
שלום,
אני רוצה להכפיל את מסך חשבוניות ספק מרכזות עבור מנהלת החשבונות.
מנהלת החשבונות קולטת חשבוניות הוצאה במסך זה.
ישנן חשבוניות שניתן לקלוט מאקסל בצורה פשוטה אך סידור העמודות במסך הבן צריך להיות שונה מהאופן בו רגילה לעבוד.אני רוצה ליצור למנהלת החשבונות מסך חשבוניות ספק מרכזות נוסף, יעודי לקליטת חשבוניות מאקסל עם עמודות מסודרות אחרת מהמסך שרגילה לעבוד איתו.
האם אפשרי? אם כן,כיצד?תודה
איציק
- Replies
-
- יולי 5, 2015 בשעה 5:47 pm
שלום איציק,תן לי להבין ולהסביר:
יש אפשרות לכל משתמש לראות את המסכים שלו בצורה טבלאית ע"י לחיצה על F4 על כל מסך, אני מניח שהטעינה מאקסל מתבצעת למסך אב בלבד.
ז"א שאם יוזר משנה את הסדר בתצוגה הטבלאית אין השפעה על יוזרים אחרים, כך שאין צורך לשכפל את המסך.אם לא הבנתי נכון, פרט יותר.
תודה אלעד
- יולי 5, 2015 בשעה 6:25 pm
שלום אלעד.תודה,
אסביר את כוונתי ושאלתי.
כיום אני קולט את החשבוניות מרובות השורות ישירות מאקסל עבור מנהלת החשבונות, זאת תחת היוזר שלי. סידרתי את העמודות במסך חשבונית ספק מרכזת – פירוט ככה שהקליטה מאקסל קלה ופשוטה (מצ"ב תמונה)
מנהלת החשבונות שלי קולטת חשבוניות רגילות תחת היוזר שלה והמסך בן שלה מסודר לפי הסדר שהיא רגילה (ששונה מסדר העמודות הנוח לקליטה מאקסל)
אני רוצה להעביר לה את המשימה של הקלדת חשבוניות ספק מהאקסל אך איני רוצה לשנות לה את סדר העמודות במסך איתו רגילה לעבוד מזה כבר (עניין של ניחות והרגל).
חשבתי אולי ליצור לה מסך נוסף יעודי לצורך קליטת חשבונות מרכזות מאקסל ולסדר את העמודות כמו ביוזר שלי וללמד אותה לקלוט חשבוניות מאקסל.
כך להעביר את המשימות הללו ממני בלי לשנות לה יותר מידי את דרך העבודה הרגילה שלה.נ.ב לא הבנתי את כוונתך הטעינה למסך האב בלבד- במסך האב אנו רושמים את התאריך, פרטי הספק, אסמכתא ופרטים כללים ובמסך הבן "חשבונית ספק מרכזת – פירוט" אני קולט את שורות החשבונית.
מקווה שהייתי מובן בבקשתי ותודה על המענה המהיר
- יולי 6, 2015 בשעה 2:43 pm
- יולי 7, 2015 בשעה 9:38 am
שלום ולקוביץתוכל להשתמש במשטח להקלדת חשבונית הוצאות,שם תוכל לעצב את המסך שיתאים להדבקת הערכים מהאקסל, הסבר עבור השימוש במשטח ראה בקישור הבא.
https://backoffice.eshbel.com/eshbel/primail/faq/q0001505-1.htm
- יולי 7, 2015 בשעה 11:17 am
- יולי 7, 2015 בשעה 11:18 am
- יולי 9, 2015 בשעה 2:48 pm
שלום ולקוביץ,
כוונתי לממשק כזה שיודע לקרוא את האקסל שלך(שיהיה במבנה קבוע) ולשלוף את הנתונים שאתה מעוניין לשלוף ואז להדביק אותם במסך המתאים במערכת בלי קשר לעיצוב המסך…
אין לי מושג איפה ניתן להשיג חומר בנושא, אבל אני בטוח שיש למישהו באתר היקר הזה מידע שיכול לעזור לך יותר בביצוע..סורי לי אין חומר כתוב בנושא..- יולי 9, 2015 בשעה 6:45 pm
תנסה לבדוק את הנושא הזהhttps://backoffice.eshbel.com/eshbel/primail/library/sop_interfacegenerator_h.pdf
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.