הסתרת סטאטוס פק"ע

פורומים שימוש במערכת הסתרת סטאטוס פק"ע

משתתף
    שלום,
    יש למישהו רעיון כיצד להסתיר סטאטוס פק"ע "מבוטלת" בשליפת נתונים, שאילתא(אולי ע"י קוד?).
    כאשר אני שולף מק"ט מסויים במסך פקעות אני לא מעוניין לראות את הפקעות המבוטלות.
    תודה,
    יניב
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • Replies
    היי
    תבנה דו"ח אשר שולף את כל הפקעו"ת ושאינו מציג פקעות שהסטאטוס שלהם הוא "מבוטלת".
    הגבלה פשוטה ברמת הקוד.
    יניב
    משתתף
    אני רוצה להסתיר את הסטאטוס "מבוטלת" במסך פקעות, כאשר אני מבצע שאילתא למק"ט. דוח לא עוזר לי.
    תודה,
    יניב
    אלמוני
    אורח
    שליפה ב F11 עם סימון מבוטלת לא טובה ?
    יניב
    משתתף
    אני מעוניין לשלוף בשאילתא אך ורק מק"ט ולקבל את כל הפקעות למק"ט X, אשר הסטאטוס שלהן שונה "ממבוטלת".
    אני לא רוצה לבצע שאילתא מורכבת של מק"ט ושונה ממבוטלת. השאלה שלי האם ניתן "להעלים" באופן אוטומטי את הסאטטוס "מבוטלת".
    תודה,
    יניב
    Lior
    מנהל בפורום
    הי יניב.
    ניתן. אך לא מומלץ כי יהיו רשומות שלא תראה. מה תעשה כשתרצה להחזיר ממבוטלת ?
    אולי הפתרון טמון בבניית מסך חדש על בסיס מסך פק"עות לצורך הספציפי שלך.
    אם תפרט קצת יותר על הצורך, אני אמליץ לך על כוון לפתרון
    יניב
    משתתף
    הי ליאור,
    ב-99% מהזמן שאני מנהל את הפקעות אין לי צורך בסטאטוס מבוטלת. בגלל שלא ניתן למחוק את הפקעות בסטאטוס זה, הצטברו לי מספר לא קטן של פקעות כאלו בגלל טעויות שעשינו בתחילת הדרך בפרירויטי.
    חשבתי ליצור מצב כמו F7 שמסתיר שורות, ברגע שאני שולף מק"ט מסויים המערכת תציג את כל פקעות המק"ט ללא סטאטוס "מבוטלת".
    מקווה שההסבר יותר ברור,
    תודה,
    יניב
    Lior
    מנהל בפורום
    אני מבין. אך לא ניתן להפעיל F7 מתוך קוד. אפשר רק "להפיל" שורות לפי תנאי לדוגמא: שונה ממבוטלת. אם סטטוס מבוטלת נמצא בשימוש, דהיינו מכניסים אליו פקעות ומוציאים ממנו, אני לא ממליץ להכניס תנאי כזה.זה לא נראה לי נכון שמשתמש מעביר למבוטלת ושניה אחרי זה, אין לו גישה לפק"ע יותר. מה קורה אם הוא טעה ? צריך לאפשר לו לחזור אחורה.

פתרון חלופי אחר, להכניס דגל "פק"ע ישנה" או סטטוס חדש ב BPM, לעדכן את כל הפקעות הישנות הללו רטרואקטיבית. ולהתנות את המסך בשדה\סטטוס החדש.

יניב
    משתתף
    ליאור,
    למה אתה מתכוון ב-"להתנות את המסך בשדה סטאטוס חדש"?
    יניב
    Lior
    מנהל בפורום
    להכניס תנאי שמונע מהמסך להציג שורות בסטטוס החדש שהצעתי להכניס ב BPM
    יניב
    משתתף
    o.k
    תודה.
    מארק
    משתתף
    none
    אולי Shift + F11 במקום F11 –
    לבנות שאילתה במחולל,
    לשייך לה לדוגמה Ctrl+1 וזהו.
    2 דקות, בלי פיתוח.
    יניב
    משתתף
    מרק,
    מה המצב?
    השאילתא במחולל לא נותנת פתרון. אם אני קובע שאילתא קבועה שתרוץ בכל פעם שאני פותח את המסך, מה שקורה שנפתח מסך פקעות עם כל הפקעות במערכת אשר השאילתא תקפה לגביהם וזה מאלץ אותי לבצע שוב שאילתא כי אני רוצה מק"ט ספציפי ולא כל הפקעות במערכת.
    יניב
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.