› פורומים › שימוש במערכת › הסתרת סטאטוס פק"ע
- This topic has 12 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 6 חודשים by יניב.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- Replies
-
- יולי 28, 2009 בשעה 5:50 pm
היי
תבנה דו"ח אשר שולף את כל הפקעו"ת ושאינו מציג פקעות שהסטאטוס שלהם הוא "מבוטלת".
הגבלה פשוטה ברמת הקוד.- יולי 28, 2009 בשעה 5:58 pm
אני רוצה להסתיר את הסטאטוס "מבוטלת" במסך פקעות, כאשר אני מבצע שאילתא למק"ט. דוח לא עוזר לי.
תודה,
יניב- יולי 28, 2009 בשעה 6:03 pm
- יולי 29, 2009 בשעה 11:48 am
אני מעוניין לשלוף בשאילתא אך ורק מק"ט ולקבל את כל הפקעות למק"ט X, אשר הסטאטוס שלהן שונה "ממבוטלת".
אני לא רוצה לבצע שאילתא מורכבת של מק"ט ושונה ממבוטלת. השאלה שלי האם ניתן "להעלים" באופן אוטומטי את הסאטטוס "מבוטלת".
תודה,
יניב- יולי 31, 2009 בשעה 3:19 pm
הי יניב.
ניתן. אך לא מומלץ כי יהיו רשומות שלא תראה. מה תעשה כשתרצה להחזיר ממבוטלת ?
אולי הפתרון טמון בבניית מסך חדש על בסיס מסך פק"עות לצורך הספציפי שלך.
אם תפרט קצת יותר על הצורך, אני אמליץ לך על כוון לפתרון- אוגוסט 2, 2009 בשעה 5:32 pm
הי ליאור,
ב-99% מהזמן שאני מנהל את הפקעות אין לי צורך בסטאטוס מבוטלת. בגלל שלא ניתן למחוק את הפקעות בסטאטוס זה, הצטברו לי מספר לא קטן של פקעות כאלו בגלל טעויות שעשינו בתחילת הדרך בפרירויטי.
חשבתי ליצור מצב כמו F7 שמסתיר שורות, ברגע שאני שולף מק"ט מסויים המערכת תציג את כל פקעות המק"ט ללא סטאטוס "מבוטלת".
מקווה שההסבר יותר ברור,
תודה,
יניב- אוגוסט 2, 2009 בשעה 6:43 pm
אני מבין. אך לא ניתן להפעיל F7 מתוך קוד. אפשר רק "להפיל" שורות לפי תנאי לדוגמא: שונה ממבוטלת. אם סטטוס מבוטלת נמצא בשימוש, דהיינו מכניסים אליו פקעות ומוציאים ממנו, אני לא ממליץ להכניס תנאי כזה.זה לא נראה לי נכון שמשתמש מעביר למבוטלת ושניה אחרי זה, אין לו גישה לפק"ע יותר. מה קורה אם הוא טעה ? צריך לאפשר לו לחזור אחורה.פתרון חלופי אחר, להכניס דגל "פק"ע ישנה" או סטטוס חדש ב BPM, לעדכן את כל הפקעות הישנות הללו רטרואקטיבית. ולהתנות את המסך בשדה\סטטוס החדש.
- אוגוסט 3, 2009 בשעה 10:05 am
ליאור,
למה אתה מתכוון ב-"להתנות את המסך בשדה סטאטוס חדש"?
יניב- אוגוסט 4, 2009 בשעה 12:33 am
להכניס תנאי שמונע מהמסך להציג שורות בסטטוס החדש שהצעתי להכניס ב BPM- אוגוסט 6, 2009 בשעה 11:49 am
אולי Shift + F11 במקום F11 –
לבנות שאילתה במחולל,
לשייך לה לדוגמה Ctrl+1 וזהו.
2 דקות, בלי פיתוח.
מוצגות 12 תגובות – 1 עד 12 (מתוך 12 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.