› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הסתרת עמודות בדוח
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים by yitzchok.
- ינואר 22, 2019 בשעה 4:20 pm
שלום,
בניתי דוח הצעות מחיר, ובדוח ישנן עמודות שאני רוצה שיהיו מוסתרות במידה ואין בהם ערכים (ערך 0.0 במידה וזה REAL, או ערך " במידה וזה CHAR).
אבל משום מה העמודות תמיד מוצגות לי.
בהדפסת מסמכים, לדוגמא הדפסת פירוט הזמנה – העמודות שריקות מתוכן אכן מוסתרות, אז מה צריך לעשות כדי שגם בדוח הפרטי הן יהיו מוסתרות.תודה,
רועי.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- ינואר 22, 2019 בשעה 4:51 pm
למיטב ידיעתי כך המערכת עובדת ועמודות ריקות נעלמות רק בתעודות ולא בדו"חות רגילים[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ינואר 22, 2019 בשעה 4:54 pm
השאלה היא איך המערכת יודעת
להסתיר בתעודות.
יש הגדרה כלשהי שמייחדת את פירוט ההצעה מדוח רגיל.- ינואר 22, 2019 בשעה 5:39 pm
אני חושב שהתשובה נמצאת ברמה נמוכה ממה שאנחנו יכולים לראות. איך המערכת קובעת מה יהיה הרוחב של כל עמודה במסמך HTML? אני משער שהיא מסתכלת על תוכן העמודה בכל השורות. אם אין נתונים בעמודה מסוימת אז הרוחב המירבי יהיה 0.דווקא בעבר עמדתי בבעיה ההפוכה: איך להציג עמודה ריקה לצורך מילוי ידני (יש "תו" מיוחד ב-HTML אשר יוצר עמודה ריקה אבל עם תוכן).
- ינואר 22, 2019 בשעה 7:11 pm
אז אני יכול להגדיר את הדוח שלי איכשהו כמסמך HTML, בשביל להסתיר את העמודות שאני רוצה?- ינואר 23, 2019 בשעה 10:57 am
כן אבל על חשבון הפיצ'רים של דו"ח רגיל (לכל פחות כל מה שהכפתורים בראש הדו"ח עושים – לא קיימים בתעודה).תעודה: פרוצדורה עם HTMLCURSOR מעין אלה ששמות מתחילות WWW
אם תעשה תעודה עם דו"ח אחד שים אותו בשורה 2 (בשלב ה-INPUT בסוף) כדי שלא יתחשב כותרת להצגה בכל עמוד.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.