העברת מלאי לעובד בחול

פורומים שימוש במערכת העברת מלאי לעובד בחול

משתתף
    שלום לכולם,
    אני צריך להעביר יחידת מלאי לעובד שלנו שנמצא בחו"ל, מכיוון שאני שולח את זה אני צריך להפיק גם חשבונית פרופורמה. מכיוון שזו לא מכירה רגילה שלנו, אני רוצה לחייב את תקציב שיווק ומכירו שלנו ולא את עלות המכר, אם אני אפיק תעודת משלוח רגילה, אז מן הסתם אני אחייב את עלות המכר, יש למישהו רעיון איך לעשות את זה?
    כשאני מעביר מלאי שלנו לעובדים בפיתוח לדוגמא אנחנו משתמשים בתעודת ניפוק שוטף, ומחייבים את התקציב הרלוונטי, במקרה הזה, מכיוון שיש משלוח לחול אני חייב להפיק גם חשבונית פרופורמה ולכן לא יכול להשתמש בתעודת ניפוק שוטף…

תודה

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    שי
    משתתף
    לא ציינתי כמובן שאני מעביר את זה בעלות אפס… (עובד של החברה)
    Interlligent
    משתתף
    אם מדובר במשהו חד פעמי אז תעשה ניפוק רגיל, לחשבונית חול תעשה משהו ידני,
    אם זה משהו שהוא בשוטף, אז אתה יכול לבנות פורמט הדפסה בניפוק השוטף שידמה חשבונית חול (מבחינת פורמט הדוח).
    שי
    משתתף
    לא כל כך הבנתי. לעשות ניפוק שוטף בשביל להוריד מהמלאי, ומה זאת אומרת משהו ידני , לא מהמערכת? בגלל שזה חשבונית פרופורמה ואין לזה משמעות?
    ןאם זה שוטף אז בעצם להשתמש בתעודת ניפוק שוטף כחשבונית פרופורמה? אפשר לעשות את זה? זה חוקי? חשבוניות פרופורמהלא אמורות להיות ממוספרות ורצופות?
    Interlligent
    משתתף
    הרי אתה רוצה מסמך למשלוח לחו"ל, נכון?
    לגבי חוקיות יבוא \ יצוא אין חוק שאומר שאתה חייב להמציא מסמך חשבונית מהמערכת שלך, אלה מסמך חשבונית שיעמוד בכל הקרטריונים של חוקי יבוא \ יצוא.

לכן, בכדי לא להשקיע יותר מיד, המלצתי לך להוציא מסמך כזה בצורה ידנית (אם מדובר במשלוח חד פעמי בתנאים שהסברת).

אבל, אם אתה מנפיק לא מעט משלוחים בדרך זו, אז תבנה לך פורמט הדפסה בניפוק שיתאים לחשבונית חול.
    ככה גם תבצע ניפוק במערכת וגם תוכל להמציא מסמך לצורך המכס ליצוא, מבלי לחייב אף אחד ולא לעשות תנועה כספית במערכת.

או שלא הבנתי את הדרישה שלך.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.