העמסת עלות קרטונים

פורומים שימוש במערכת העמסת עלות קרטונים

משתתף
    אני רוצה לעבוד עם אריזות במערכת.
    נניח שאי מוכר סוללות, אני מוכר חבילות של 12 , ובקרטון יש 10 חבילות של 12 או שיש קרטונים של 20 חבילות של 12. המקט הוא החבילה של ה 12 ולא הקרטון עם ה 10.
    אני רוצה להעמיס בצורה אוטומטית את מחיר הקרטון במכירת המוצר. כמובן שמחיר קרטון של 20 גדול יותר ממחיר קרטון של 10. (אולי אוכל להתפשר על מחיר אחיד) איך אוכל להעמיס בשורה שיש בה 5 קרטונים (סוג אריזה) 5 פעמים את העלות ובשור שיש בה קרטון אחד פעם אחת את העלות של הקרטון ?
    בכלל איך אוכל להעמיס את הקרטון ?
    מישהו המליץ לי לעבוד עם משטחים ואולי אפשר להעמיס על משטחים. מישהו יודע ?
    תודה רבה
מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    הייתי מעמיס עלות קרטון באמצעות המסך "מוצרים (תקן)".

איך אתה מתכוון (אם בכלל) לנהל את מלאי הקרטונים?

YairM
    משתתף
    אם אתה רוצה להעמיס את עלות האריזה על עלות המוצר חבילת סוללות של 12,צריך לפתוח מק"ט לאריזה של 10 ומק"ט לאריזה של 20 ולעבוד עם הרכבות.

אפשר לפתח טריגר שבזמן סגירת התעודה,יבצע הרכבה על סמך השורות בתעודה,כך שלא תצטרך לבצע הרכבות מראש עבור אריזות של 10 או 20,אלא הטריגר יבצע את ההרכבות בהתאם לכמות בתעודה,מבחינתך התהליך שקוף.

yitzchok
    משתתף
    IL
    אם עושים ככה לא צריכים דווקא לרשום בהזמנות מק"ט של קרטון ולא של חבילה?
    אחרת המשלוח לא יכול לסגור את ההזמנה
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    YairM
    משתתף
    כמובן שבהזמנה צריך לרשום את המק"ט של המארז ,

יש לציין ששיטה זו מתאימה בעיקר כאשר האריזה במארזים נעשית בהתאם לכמות המוזמנת,אחרת אם אורזים למלאי,אז לשיטה זו יתרון וחיסרון.

היתרון הוא שלא צריך לבצע ת.הרכבה יזומה,אלא המערכת מבצעת זאת בכל מכירה,כך שהכמות במלאי של מק"ט המארז תמיד 0.

החיסרון הוא,שהקרטונים כביכול זמינים במלאי במחסן למרות שכבר השתמשו בהם להכנת המארזים.

שנה טובה וחג שמח לכל חברי הפורום.

מוצגות 4 תגובות – 1 עד 4 (מתוך 4 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.