› פורומים › שימוש במערכת › העתקת נתונים מאקסל לפריוריטי
- This topic has 5 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 7 חודשים by לירון אמיר.
- אפריל 24, 2013 בשעה 11:45 pm
שלום,
הסתבכתי היום עם עניין די מעניין ואבקש את עצתכם בבקשה)))
אני מנסה להעביר למסך מסוים בפריוריטי נתונים עם תווים רבים כאשר. שדה הקלט הוא בעל 60 תווים והנתונים
שיש לי הם באורך של 100-150 תווים, כלומר בגדלים שונים.
האפשרות היא לחלק את ההעברה לשני מסכים, מסך בן- שאליו אני יכולה להעביר 60 תווים ומסך נין , המוגדר אצלי כ"טקס חופשי לשורה" ולמעשה מיועד
לקליטה של אותם נתונים אשר לא נקלטו במסך בן. אני יודעת שהכי פשוט זה להגדיל את אורך השורה, אך כעת לא ניתן לבצע זאת. חילקתי את הטקסט הנתון לפי 60 תווים עבור מסך בן והזנתי את הנתונים, אך לא מגיע לפתרון איך להזין את שאר הנתוים למסך נין. מדובר בערך על 500 שורות שאותם כמובן יש להזין באופן אוטומטי )))האם מישהו בבקשה בבקשה יכול לתת לי פתרון לזה?
המון תודה מראש)))
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- אפריל 25, 2013 בשעה 12:29 pm
- אפריל 27, 2013 בשעה 8:27 pm
תודה)))
זו היא הפעם הראשונה שאני עושה זאת… ולצערי הרב אין לי שום מקור לקרוא ממנו איך עושים זאת.אם למישהו יש כיוון אשמח לקרוא זאת לבד.
שברתי כבר את הראש)))
אומנם הצלחתי באמצעות הממשק לקלוט רק למסך אב, כמשהו שהוא נסיוני… אך המטרה היא אחרת. המטרה היא לקלוט למסך בן ולמסך נין בו זמנית.
הבנתי ואולי לא נכון, כי ב"מזהה רשומה" אני צריכה כביכול לדרג את המסכים שאליהם אני קולטת רשומות שלי. אך המערכת כל הזמן מתריאה לי בדוח שגיאות כי :שורה 1- סוג רשומה אינו מוגדר במסך '"מסכים לטעינה"' (מסך בן של '"מחולל ממשקים למסכים"').
כמו כן, מבחינת אקסל, חשבתי כבר "להתפשר", ולהכין שני קבצים לטעינה, אחד למסך בן, ושני למסך נין ואטען אותם בנפרד… אך קודם אני צריכה לפתור את הבעייתיות של מסך בן ולאחר על פי אותו היגיון את מסך נין.
אולי למישהו יש כיוון בבקשה?המון המון תודה מראש)))
- אפריל 27, 2013 בשעה 11:16 pm
- אפריל 10, 2014 בשעה 1:13 pm
שלום וברכה,אני נתקל בבעיה דומה.
האם מישהוא יכול להסביר לי מה הפיתרון?תודה,
לירון
- אפריל 10, 2014 בשעה 4:25 pm
הסתדרתי. טעות קטנה שלי. סליחה וחג שמח וכשר.
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.