› פורומים › שימוש במערכת › העתקת רשימת מק"טים מאקסל לפריוריטי
- This topic has 10 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by ורדי רחלי.
- אוקטובר 21, 2018 בשעה 4:04 pm
- Replies
-
- אוקטובר 21, 2018 בשעה 6:14 pm
כמה שאלות ?לאיזה מסך רוצה להעתיק ?
האם המקטים קיימים במערכת ?
לשאלה השניה אם לא, אז יש צורך לפתוח להם כרטיס פריט
ולזה שתי אפשרויות אחד אחד או בהסבת נתונים
ניסיתי לעזור
לא בטוח שאני צודקת
😛
- אוקטובר 21, 2018 בשעה 9:57 pm
רחלי מזכירה את הנושאים הנכוניםברשותה, אחדד את השאלות, שיהיו ברורות:
ראשית כל, האם הכוונה הדבקת מק"טים (שלכאורה קיימים) לאיזו תעודה/מסך אחר, או פתיחת מוצרים חדשים כאשר אתה רוצה לקבוע את המק"ט?
שנית, נסה בבקשה לתאר איך "לא כראוי" בא לידי ביטוי
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 22, 2018 בשעה 8:46 am
- אוקטובר 22, 2018 בשעה 9:08 am
- אוקטובר 22, 2018 בשעה 10:33 am
- אוקטובר 22, 2018 בשעה 2:11 pm
אתה מתכוון שאתה מדביק במצב שאילתא?אם כן – כי אתה רוצה את התנועות של כל אותם מוצרים – אני מבין למה אתה לא מצליח ואתה צריך להבין למה גם אם היית מצליח לא היית מקבל את התוצאות הנדרשות.
(קודם כל תאשר שזה זה ואז נרחיב קצת)
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- אוקטובר 22, 2018 בשעה 4:01 pm
- אוקטובר 22, 2018 בשעה 8:18 pm
טוב נו אנסה שובמכוון שזה מסך שאילתה
אם למק"ט יש כמה תעודות שבהן התבצעו תנועות מלאי
הוא פשוט לא יכול להעביר לך בסדר בו אתה מעתיק את המקטים
נשמע לי לגמרי הגיוני
אבל שוב לא בטוחה
רחלי לחוצה למבחן מחר בהסמכה ליישום. :dry:
- אוקטובר 23, 2018 בשעה 12:06 am
יש עקרונות יותר בסיסייםהקדמה:
הדבקת ערכים למסך עובד בתנאים מאוד ספציפיים
הערך המודבק (/ ערכים מודבקים) הוא המפתח לרשומה
מסך במצב עריכהה
העמודות האלה צריכות להיות פתוחות לעריכה (ולכן במסכי חשבוניות לא ניתן למשוך ככה)
ולכן משיכת מוצרים במסך כרטיס פריט/מוצרים בהדבקת מק"ט עובד כי המק"ט חד-ערכי לרשומה(אזהרה: זה לא תמיד עובד טוב כי מסך שלא בנוי טוב יכול להתנהג שונה תלוי במשיכה לפי מפתח או שליפה בשאילתא.)
יוצא ששליפה בלוג תנועות מלאי בצורה הזאת לא ניתנת כי המק"ט לא מזהה תנועה מסוימת (בין כמה סיבות)
אז מה קורה כאן?
חייבים לשלוף ע"י שאילתא
והדבקה שם לא כמו במסך עריכההרי במסך שאילתא רק שורות זוגיות מקבלות ערכים
שורות אי-זוגיות מקבלות אופרטורים כמו שווה לא שווה פחות יותר וכו' (ובשורה ראשונה מספרים לסדר מיון)
(כאשר ההדבקה שלך מנסה להכניס שם מק"טים, קורים דברים מוזרים – זה זורק את מה שלא מתאים)
וכל מה שאתה רואה בבת אחת זה במצג AND
כך שאם אתה תתכנן את ההדבקה שלך לשורות זוגיות בלבד אולי תצליח להדביק אותם
אבל בגלל שזה AND אתה תבקש רשומות שעונות על כולם ביחד
ז"א אם בעמודת מק"ט תשים *1 ו-9* בשורות שונות, תקבל תנועות עבור מק"טים שמתחילים 1 וגם מסתיימים 9 בלבד. לא תקבל מק"ט 1234 ולא 789
(אם תדביק א ו-ב ו-ג בשורות שונות לא תקבל כלום כי אין מק"ט שהוא גם א וגם ב וגם ג)איך תוכל לשלוף תנועות של מק"ט א ומק"ט ב ומק"ט ג באותן תוצאות? (נתעלם משיטות כמו |אבג| בשלב זה)
F11 לשאילתא, א במק"ט (שורה שניה לצורך הדוגמה), F11 עוד פעם, ב במק"ט (בשורה שניה שכבר ריקה), F11 פעם שלישית, ג במק"ט ואז אנטר
כך עושים OR
אם רצית להגביל תאריכים היית צריך לעשות גם את זה כל פעם ((מק"ט = X1 וגם תאריך = Y) או (מק"ט = X2 וגם תאריך = Y)) וכו'ומה הקטע? אין (למיטב ידיעתי) שום דרך להדביק רשימה בצורה הזאת. כי את ה-F11 אתה חייב ללחוץ (או בתפריט/כפתור במסך וכו')
ולכן עבור פעולות כאלה עדיף להשתמש בדו"ח כי יתכן קלט מק"ט בו יתכן ותוכל לעשות זום ושם כן להדביק כדי למשוך את המוצרים
מקווה שהספקתי להסביר
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.