הפיכת הודעת שגירה להודעת אזהרה

פורומים שימוש במערכת הפיכת הודעת שגירה להודעת אזהרה

האם קיימת אופציה לנהפוך הודעת שגיאה להודעת אזהרה ?

אם כן איך מתבצע ?

תודה

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    אם מדובר בהודעה שהיא שגיאה בגלל שהמערכת מקונפגת ככה ויש דרך להעביר לאזהרה או להשתיק אז לפי ההגדרה. אבל יש הודעות שגיאה שהן  שגיאה לכולם וגם אם ניתן לשנות לא יהיה נכון לעשות כן. הרי יכול להיות שיש דברים אחרים שבנוים לפי הנחה שהמערכת אוכפת מצב מסוים וביטול החסימה יהפוך את ההנחה הזאת ללא נכונה.
      [ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    NoamN
    משתתף
    none
    ניתן לשנות על בסיס קבוצת הרשאות כך לקבוצה אחת יש אזהרה, לקבוצה אחרת יש שגיאה ולקבוצה שלישית אין כלום. לנקוט בזהירות!

במחולל ההרשאות, מציגים את ההרשאות של קבוצה נתונה, מגיעים למסך הרצוי ומבעצים לחיצה ימנית. בתפריט תופיע אופציה FORM WARNING MESSAGES. כאן תופענה כל הודעות השגיאות של המסך : מסמנים את ההודעה הרצויה ועוד פעם לחיצה ימנית כדי לבחור את דרגת ההודעה. כמובן בסוף לוחצים על אישור.

לא ניתן לשנות את דרגת החומרה של הודעות שגיאה עבור טבולה וכל מי שיורש את ההגדרות הללו!

קודם כל תודה רבה 

בדקתי כמה מסכים ובכולם היו רק הודעות אזהרה  . האם מוצג גם הודעות  שגיאה ?

האם ההודעה הינה תמיד מהסוג הודעת אזהרה שניתן להפוך להודעת שגיאה או ללא הודעה ?

תודה והמשך יום נעים

NoamN
    משתתף
    none
    התלבטתי באם לכתוב "כאן תופענה כל הודעות השגיאות" או "רוב הודעות השגיאה". אני לא בטוח אם כולן מופיעות ואינני יודע למה חלק מופיעות וחלק לא. לא ערכתי מחקר כדי לגלות את השיטה לכן אינני יכול לפסוק אם יש לנו השפעה על מה מופיע ומה לא.
    NOAM

10 תודות השכלתי

yitzchok
    משתתף
    IL
    לדעתי המנגנון המדובר קיים כדי לאפשר לשדרג הודעת אזהרה להיות הודעת שגיאה, שזה דבר פשוט, לוקחים מהמשתמש את האפשרות לבחור להמשיך, הוא יכול רק לעצור.

כך שאני מאמין שמופיעה שם כל הודעה שמוצגת בהודעת אזהרה. הודעה שרק מופיעה כשגיאה לא צריכה להופיע כי אין אפשרות שם להחליש הודעה שלא היתה מלכתחילה הודעת אזהרה.

לדוגמה, אני חושב שהגיוני מאוד יהיה שאם יש הודעה שבקוד במערכת באותו מסך בתנאים מסוימים מופיעה כאזהרה ובאחרים כשגיאה, היא תכנס למסך. חיזקנו לשגיאה, תהיה שגיאה בכל מקרה. ביטלנו והחזרנו להיות אזהרה, אין מצב בו המערכת תתן לנו לעבור כאשר הקוד קובע שגיאה מהסיבות שהסברתי (שזה היה עושה צחוק מחסימה, אם לא תהיה בעיה להמשיך היו יכולים לעשות אזהרה ולתת לנו להפוך לשגיאה…)

כמובן אם יש למישהו הוכחה שזה לא ככה אשמח ללמוד

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.