› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הפקת דוח ושליחתו במייל בצורה אוטומטית
- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 14 שנים, 11 חודשים by אלמוני.
- נובמבר 24, 2009 בשעה 8:59 am
שלום
יש לי פרוצדורה עם הקוד הבא
EXECUTE WINACTIV '-P','DAF_ORDERSCONTROL_O','-e',
'DAFNA@GMAIL.COM;הפרוצדורה עובדת כאשר מפעילים אותה באופן ידני בצורה מצויינת, מופק הדוח ונשלח ליעדו במייל כל הלינקים עובדים
כאשר אני מפעילה את הפרוצדורה דרך ה TASK SCHEDULER
הדבר משתבש
אני מקבלת מייל עם השם של הפרוצדורה בלבד ללא הקובץ , פלט של הדוחעשיתי משהו אחר
כתבתי פרוצדורה אחרת עם הקוד הבא
[code:1]:«»PAR1 = ";
:«»PAR1 = DTOA(SQL.DATE8 – 1*24:00,'DD-MM-YY');
:«»SS = STRCAT ('C:\ORDERS-',:«»PAR1,'.html');
EXECUTE WINACTIV '-P','DAF_ORDERSCONTROL_O','-f',:«»SS;
MAILMSG 777 TO USER 1 DATA :«»SS;[/code:1]במקרה הזה אני שוב מקבלת רק את ההודעה למרות שהקובץ נוצר ב C
הבנתי שהבעיה היא בתזמון, ההודעה נשלחת לפני שהקובץ נוצר ואז הוספתי שורה נוספת של ה MAILMSG
ואכן קיבלתי את הקובץ אבל!!!!!
הלינקים אינם!!!!השאלה איך אני שולחת את הקובץ בצורה אוטומטית במייל עם הלינקים
סליחה שיצא ארוך
אשמח לקבל תשובה
תודה
דפנה
- Replies
-
- נובמבר 24, 2009 בשעה 11:52 am
הי דפנה,
יכולות להיות הרבה סיבות לכך שמייל לא מגיע\מגיע לא תקין. תנסי אחת מהאפשרויות הבאות:1. את הקובץ שאת יוצרת תשמרי עם סיומת mht ולא html
2. תבדקי מה קורה כאשר את רושמת את הפקודה הזו במשימה של tabula task scheduler:
[code:1]WINACTIV -P DAF_ORDERSCONTROL_O -e dafna@gmail.com[/code:1]- נובמבר 24, 2009 בשעה 2:00 pm
- נובמבר 24, 2009 בשעה 2:05 pm
הי דפנה
תצרפי בבקשה את קובץ ה MHT להודעה או שלחי לי במייל.אחרי שTTS שולח מייל ניתן לראות את האימייל על נספחיו במסך משלוח דואר (תחת משתמש tabula כמובן) . האם את רואה שם הודעות אלו, האם הנספח מופיע בהן בצורה תקינה. שימי לב שאת לא מתבלבלת עם ההודעות ששלחת ידנית
- נובמבר 24, 2009 בשעה 3:17 pm
- נובמבר 24, 2009 בשעה 3:57 pm
WINACTIV מייצר קבצי MHT ולא קבצי HTML.
אם את לא מצליחה לפתוח את הקובץ, ייתכן שהבעיה היא בדפדפן שלך ( MHT יכול להפתח רק באקספלורר). נסי לפתוח את הקובץ על מחשב אחר.- דצמבר 20, 2009 בשעה 9:35 pm
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.