› פורומים › שימוש במערכת › הפקת דוח צריכה לתקופה ברמת מק"ט למחסן
- This topic has 10 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 8 חודשים by
Lior.
- יולי 10, 2010 בשעה 9:59 pm
הייאני מבקש להפיק דוח שיאפשר לי לראות צריכה ברמת מק"ט למחסן מסויים
הדוח שאני משתמש בו כיום נקרא
"התפתחות מלאי לתקופה"
הבעייה היא אם לפריט יש תחליפים במערכת הדוח הנ"ל לא מציג לי את הצריכה של התחליף
כמובן הבעייה יותר מורכבת כאשר יש יותר מתחליף אחד
אשמח אם מישהו יכול לכוון אותיתודה
מראש
JOE
- Replies
-
- יולי 11, 2010 בשעה 7:28 pm
הי
שלח לנו בבקשה אקסל או וורד עם LAYOUT של הדוח שאתה רוצה לפתח- יולי 13, 2010 בשעה 6:43 pm
הייהמטרה שאוכל להפיק דוח מתאריך עד תאריך
עם העמודות הנ"למק'ט תאור מוצר יתרה סה"כ צריכה
מק"ט תחליפי סה"כ כמות
תודה
JOE- יולי 13, 2010 בשעה 8:44 pm
אני חושב שקודם-כל אתה צריך לתרגם את המושג שלך צריכה למושגים של תנועות בפריוריטי ואז תדע מה לחפש.
אתה כנראה רוצה להיות מסוגל להפריד בין שימוש של אותו מוצר לפי המוצר שהוא מחליף (אולי פריט אחד מהווה מחליף ל-2 פריטים?). הצד השני של אותה דרישה זה שאתה רוצה שהדו"ח יסכם תנועות של כמה פריטים כאילו הם כולם אותו פריט המקורי שהיה צריך להיות נצרך.
יוצא שלא מעניין לך רק התנועה אלא רקע התנועה. קודם כל יש לדאוג לאיתור חומר הגלם (שדות שיתנו לך את הרקע הזה) ורק אז תדאג לבניה.
בהצלחה
יצחק[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 13, 2010 בשעה 8:56 pm
אחדד קצת את התשובה שלי
האם יש מקום בו אתה מדווח למערכת על שימוש של מחליף במקום המקור?
האם יש מקום בו המערכת מדווח לך שהשתמשת במחליף במקום המקור?
אתה צריך להצליב את הנתונים האלה בנתוני הצריכה הגולמיים (שלא מתייחסים למקור אלא רק לתחליפים) כדי להזכיר את המקור במקום התחליף כך שהדו"ח יציג כאילו צרכת את המקור, מה שאני מבין שנדרש לך.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 14, 2010 בשעה 10:04 pm
הייהמק"ט התחליפי מופיע בכרטיס פריט בלשונית מוצרים תחליפיים אבל אני לא בטוח שיש לי
מקום בו המערכת מדווח לי שהשתמשתי במחליף במקום המקור איפה אפשר לראות את זה?- יולי 14, 2010 בשעה 10:49 pm
רציתי לשאול שאלה בבקשה ,אם אני בונה דוח בסביבת פיתוח כמו שאתם ממליצים למפתח מתחיל ,אז איך בעצם ניתן יהיה להפיק בעזרתו נתונים ע"מ לעשות בהם שימוש.
האם צריך לבנות אותו שוב בסביבת ה-PRODUCTION ?- יולי 15, 2010 בשעה 12:39 pm
JOE כתב:היי
המק"ט התחליפי מופיע בכרטיס פריט בלשונית מוצרים תחליפיים אבל אני לא בטוח שיש לי
מקום בו המערכת מדווח לי שהשתמשתי במחליף במקום המקור איפה אפשר לראות את זה?אני לא עבדתי על מערכת תעשייתית מזמן ולכן לא זוכר אם קיים בכלל קשר כזה.
אין לי היום רשיון לתעשייתי ולכן קצת קשה לי לחפש דו"חות מתאימות.
תראה אם יש דו"ח על שימוש דווקא במוצרים תחליפיים.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 15, 2010 בשעה 12:45 pm
JOE כתב:רציתי לשאול שאלה בבקשה ,אם אני בונה דוח בסביבת פיתוח כמו שאתם ממליצים למפתח מתחיל ,אז איך בעצם ניתן יהיה להפיק בעזרתו נתונים ע"מ לעשות בהם שימוש.
האם צריך לבנות אותו שוב בסביבת ה-PRODUCTION ?אנחנו גם ממליצים למפתח הותיק לבנות דו"ח בסביבת פיתוח…!
יש להכיר את מערכת העדכונים – בספר ה-SDK של גרסה 13.5 קרא פרק 8.
עדכונים אלה אורזים את השינויים שלך ואתה מריץ את העדכון בשרת אמת וכל נכנס בבת אחת.הערה חשובה: כשמדובר בפיתוחים שוליים אפשר אולי להתקין ישירות בשרת אמת, פיתוחים מורכבים או מרכזיים מאוד מומלץ מאוד להתקין על מערכת שלישית טסט למי שיכול להרשות זאת לעצמו. יש תמיד סיכון שתשכח משהו והתקנה חלקית של פיתוח פרטי יכול לשבש עבודה במערכת אמת.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 19, 2010 בשעה 6:06 pm
אכן יש במסך "מוצרים" מסך בן שנקרא "מוצרים חלופיים", ניתן לשלוט בשימוש הרכיב החלופי ע"י קבוע התכנון UsePartAlt.
יניב
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.