› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הצגת טבלה בהזמנות רכש\לקוח על פי פרויקט מסוים בלבד
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 10 שנים, 9 חודשים by
אורן קפלן.
- דצמבר 15, 2014 בשעה 2:43 pm
שלום,הקמתי טבלה עם ערכים, במסך פרטי יעודי.
קישרתי אותה עם טבלה נוספת תחת מסך בן בפרויקטים.
מעוניינת להציג את הערכים ששויכו ברמת פרויקט מסוים, בהזמנת לקוח או רכש, בה יבחר הפרויקט הזה בלבד, כלומר שלא יוצגו הערכים בשאר התעודות לפרויקטים אחרים.
חיתוכים ותנאים שונים לא עזרו עד כה. אודה לטיפ
תודה
- Replies
-
- דצמבר 16, 2014 בשעה 11:50 pm
מישהו?בשאילתת SQL ב WINDBI אני מצליחה להציג את הנתונים הנכונים, בחיתוך בין DOCUMENTS.DOC, ORDNAME U והטבלה הפרטית,
אך לא ברור איך לבצע את זה בביטוי בשדה במסך..
🙁
- דצמבר 17, 2014 בשעה 6:54 am
הקישור בין מסך אב לבן נעשה על ידי מפתח משותף בין הרשומות. לדוגמה בין מסך ORDERS למסך ORDERITMES רושמים במסך הבן בעמודה ORD את הביטוי =:$$.ORD- דצמבר 17, 2014 בשעה 2:11 pm
הי רוני,תודה
עשיתי את זה, זה מראה את הנתונים, אך לא מבחין בין פרויקט מסוים שבו אמורים להציג את הנתונים (בבחירת הפרויקט בהזמנה), לבין פרויקטים שלא אמורים להציג את הנתונים, כי בהזמנה לא בחרתי את הפרויקט למעלה.
דוגמא: הזמנה PO01, בחרתי פרויקט X, בטבלה התשתיתית שהקמתי קישרתי נתון לפרויקט X. רק ב PO שבוא אני בוחרת את פרויקט X, אני רוצה שתופיע במסך הבן הפרטי הנתון. לא כשאני בוחרת את פרויקט Y, אליו לא קישרתי במסך התשתיתי נתון..
תודה רבה!! :blush:
- דצמבר 18, 2014 בשעה 12:00 am
היי
את יכולה להוסיף תנאי שלא קשור לכלום על ידי הוספת שורה במסך עם עמודה DUMM וטבלה DUMMY במסך הבן הרחבה לרשום = 1 ואז להוסיף AND
ואחריו את הביטוי שאת רוצה להוסיף
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.