› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הצגת מסמך PDF
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 8 שנים, 6 חודשים by
yitzchok.
- פברואר 23, 2017 בשעה 6:24 pm
היי חברים,
צריכה את עזרתכם בנושא הצגת דוחות.
אני רוצה להציג בדוח מסמך PDF , ואפשרות להוסיף אליו עוד כמה דברים.אסביר את כוונתי באמצעות דוגמא :
יש לי כרטיס פריט שאני מקשרת אליו שרטוט כקובץ PDF (יש חשיבות למה הוא נמצא כPDF ולא כקובץ תמונה -JPEG) לאחר מכן אני רוצה להפיק דוח על כרטיס פריט שיציג לי את הנתונים של הפריט ולמטה יציג לי את השרטוט.האם יש אפשרות כזאת ?
תודה לכל העוזרים 🙂
- Replies
-
- פברואר 23, 2017 בשעה 6:46 pm
גם אם ניתן, לא מומלץ.בעצם מה שאת מבקשת זה להוסיף רכיב של קורא PDF במצב embedded בתוך הדו"ח ומדובר במופע של קורא PDF לכל רשומה…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 23, 2017 בשעה 6:48 pm
גם אם ניתן
אין הגדרה בפריוריטי שהיתה מאפשרת את זה באופן פשוט. היית צריכה לאלץ את הדו"ח להוסיף רכיב כזה.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 24, 2017 בשעה 10:40 am
- פברואר 24, 2017 בשעה 10:50 am
היא כתבה שהשרטוט ב-pdf דווקא ולא תמונה.אני אישית לא כ"כ אוהב להציע לשמור גם כתמונה לצורך הדו"ח אבל זה אופציה.
הכי נכון לפתור את זה ע"י הכנת תמונה מה-pdf אך זה דורש כלים ו/או תהליך להכין את התמונה באופן שבזמן הפקת הדו"ח התמונה משקפת את ה-pdf הקובע.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- פברואר 26, 2017 בשעה 11:50 am
היי, תודה רבה לעונים.
אני מעוניינת לפתח את זה אז אם לא מופיע אשמח לדעת איך יוצרים אפשרות כזו , מה הסינטקס שצריך לרשום , ואיפה רושמים ? בדוח עצמו או בשלב SQLI ?לגבי האפשרות לייצא מתוך תמונה, אצלי נראה לי פחות רלוונטי אני מעוניינת בקובץ PDF אך אשמח לשמוע את האופציה הזו ואולי לנסות לחשוב על כיוון אחר..
המון תודה 🙂
- פברואר 27, 2017 בשעה 1:54 am
ברור שמדובר רק בהצגה בדפדפן, כן? לא יתכן להדפיס (אפילו ל-pdf) ולקבל את השרטוטים (ב-pdf) בפנים[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.