הצגת עמודה

משתתף
    שלום
    ישנו דוח שאני פיתחתי כאשר העמודות בו הם מסוג REAL 16,2 משום מה במידה ואין לי ערך כל שהוא בעמודה היא לא מופיעה בדוח כלל .
    במידה ואני מגדיר בדוח כי יופיעו סיכומים עבור עמודה זו היא מופיעה .

אני מעוניין להציג אותה ללא סיכומים , איך ניתן לבצע זאת .

אני לא יודע אם זה רלוונטי אך אני מפתח בגרסא 14

תודה
    אורן

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    Efi Yacov
    משתתף
    שלום אורן,

לפי ההסבר שלך בקשר לסיכום לעמודה, נראה כמשהו לא מוגדר נכון, אולי בחיתוכים.

דו"חות בפרויריטי מציגות עמודות רק אם יש בהן ערכים, כמובן בהנחה שהוספת עמודה באופן תקין.

תבדוק שעמודה זו מוצגת באופן הבא: לפני כניסה לדו"ח עצמו לחיצה על כפתור ימני > עיצוב דו"ח > תעבור לאותה עמודה ותראה שהיא לא מוסתרת.

בהצלחה 🙂

אורן קפלן
    משתתף
    היי,
    הערה נוספת (אם זה עוד רלוונטי) היא שניתן להגדיר האם עמודה מוצגת או לא כאשר אין ערכים.
    יש עמודה שנקראת 'לא להציג אפסים?' ואפשר להגדיר בה איך יוצגו רשומות ללא ערך.
    באותו הקשר – אם מציגים סיכום אז ברמות הסיכום צריכה להופיע כותרת העמודה על מנת שיהיה אפשר להציג את סכומה: אפס, ולכן היא כן תופיע כמו שקרה לאורן.

בהצלחה

אורן

אורן
    משתתף
    הי
    כנראה שלא הייתי ברור בפניה שלי .
    יש לי עמודה בטבלה מסוג REAL ללא ערך .
    אני מעוניין שהעמודה הנ"ל תוצג בדוח ללא הטריק של הצגת הסיכומים ( את זה אני מכיר ) .
    ניסיתי גם לשחק עם הדגל של הצגת ערכי 0 (ולא כאשר אין ערכים ) כמו שציינת אך עדין לא הצלחתי , כמו שזה נראה לי אין לי מנוס אלא לאתחל את העמודה בערך כל שהוא ולשנות את ההצגה בדוח !

במידה וישנו פתרון אחר מערכתי או תיכנותי אשמח לקבל אותו .

תודה לכל העונים
    אורן

אורן קפלן
    משתתף
    אם העמודה היא ללא ערך אז למה היא צריכה להיות מטיפוס REAL?
    אם היא לא מטיפוס REAL אפשר לעשות בטיפוס CHAR ובביטוי לשים & n b s p ; (בלי הרווחים, לא רציתי שישים כאן רווח שלא תוכל לראות).
    עוד שיטה, אם אתה רוצה שבמקרים בהם *כן יש תוכן* העמודה תוצג, היא עדיין לעשות עמודה מטיפוס CHAR, ולעשות בדיקה של הערך שלך ב-REAL, אם הוא שווה אפס אז להציג רווח כפי שנתתי למעלה או אפילו ' ' ואם לא להציג המרה שלו לטקסט… מתאים?

בהצלחה!

אורן

אורן
    משתתף
    הי
    העמודה כרגע בלי ערך והיא מסכמת נתונים בטעינה מסויימת , יכול להיות שבעתיד כן יהיו בה ערכים .

את האופציה של עמודת ה CHAR זה מה שהתכוונתי לעשות יחד עם ה NBSP& , זו גם היתה אחת מן האפשרויות שחשבתי להשתמש בה – תרגום הערך עי RTOA ושימוש ב &NBSP.

בכל אופן תודה רבה וכל הכבוד על המענה המהיר .
    אורן

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.