› פורומים › שימוש במערכת › הקמת פריט חדש תכולת אריזות למוצר
- This topic has 7 תגובות, 2 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, חודש 1 by
123.
- יולי 6, 2014 בשעה 12:06 am
בס"דשלום לכולם,
אני משתשמש חדש בבקשה עזרה.
1- אנו מוכרים מוצרים לפי קרטונים שלמים וגם לפעמים לפי יחידות בודדות, אציין שבכל קרטון יש כמות שונה של יחידות הרבה מוצרים 1000 מק"ט בערך.
2-אני רוצה להגדיר לכל קרטון את כמות היחידות שיש בו לדוגמא אני מוכר קרטון כוסות שבתוך הקרטון יש 30 כוסות ואני מוכר לפי יחדיה .
3. האם יש אפשרות להגדיר שאני מוציא חשבונית יהיה לי עמודה של קרטונים , ועמודה של כמות בקרטון ששתמלא באופן אוטומטי לכמות שהגדרתי .
דוגמה 1*30=30 1 קרטון בתוך קרטון יש 30 כוסות סה"כ הכל 304. והאם יש אפשרות לשנות את הכמות בקרטון בעת הוצאת חשבונית.
בתודה רבה
יהודה
- Replies
-
- יולי 6, 2014 בשעה 9:45 am
שלום יהודה,
עליך להשתמש במסך אריזות (לא אריזות ללקוח!) ושם להגדיר את כל סוגי האיזות הקיימות אצלכם בארגון.
במסך בן של מסך אריזות אתה מציין את המקטים האפשריים לאריזה ואת הכמות מכל מק"ט.
במידה והדרישה שלך היא לאפשר לשנות את הכמויות בתעודות שונות ושהמערכת לא תחייב אותך לשמור על יחס קבוע בין סוג האריזה למספר הפריטים עליך לשנות את ערכו של הקבוע IPartialPack בקבועי לוגיסטיקה.המחיר של האריזה הוא מכפלה של הכמות היחידות במחיר. במידה ואתה רוצה לתת הנחות או מבצעים צריך להגדיר זאת בנפרד.
בתעודות מלאי השונות תעצב את מסך פירוט שורות ותביא את העמודות מס' אריזות וסוג אריזות לפני העמודה של הכמות.
- יולי 6, 2014 בשעה 1:13 pm
בס"דתודה רבה על התשובה המפורטת התקדמתי כמה צעדים.
עוד שאלה קטנה ברשותך.אני מעוניין שבעת הפקת החשבונית יהיו לי השדות הללו.
שדה ראשון קרטונים
שדה שני שיופיע בצורה אוטומיטת הכמות שבתוך הקרטון .
שדה שלישי סה"כ קרטונים כפול כמות בקרטון.כרגע יש לי כך.
שדה ראשון מספר אריזות ( שזה אני מניח אפשר לשנות לקרטונים)
שדה שני ( כמות )למעשה אני רוצה להוסיף עוד שדה.
והאם אני יכול שבצורה אוטומיטית יבחר לי סוג האריזה כך שאני לא רוצה בכל שורה לכתוב אותו. וגם ברגע שאני כותב כמות ואז מוחק וכותב כמות שונה מופיע לי הודע שיחידות המפעל לא תואומות לכמות
תודה רבה- יולי 6, 2014 בשעה 7:43 pm
לגבי הדרישה שהאריזה תבחר אוטומטית – אתה צריך להגדיר במסך מאפיינים נוספים למוצר תחת לשונית מכירות (בעיצוב ברירת מחדל) את קוד האריזה ואז האריזה תבחר אוטומטית בתעודת המלאי שאתה מבצע.לגבי לשנות את כותרת העמודה לקרטונים – לא צעד נכון כי ייתכן ובעתיד יהיו סוגי אריזה נוספים. הדרך הנכונה (בכלים יישומיים) היא להוסיף שדה דרך עיצוב מתקדם במסכים (דורש הרשאות מהנל מערכת) . תבחר את מסך אליו אליו רוצה להוסיף (פירוט השורות) ותוסיף עמודה חדשה תיאור אריזה ע"ס קוד אריזה.
לגבי להוסיף שדה שירשום לך את הכמות שאמורה להיות בכל אריזה – אין לי דרך יישומית, נדרש פיתוח קטן של הוספת עמודה.
לגבי ההודעה שהמערכת נותנת לך בשינוי כמות – שינית את הקבוע ? האם אתה משתמש tabuka או בעל הרשאות TABULA?
האם ההודעה היא הודעת שגיאה או אזהרה, האם הכותרת שלה היא חוק עסקי או הודעת מערכת ?- יולי 7, 2014 בשעה 8:04 pm
בסדשלום
תודה רבה על התשובה
בנוגע לקוד אריזה זה הסתדר
השאלה השנייה ששאלתי אותך כנראה לא הסברתי את עצמי אני אנסה לנסח את השאלה בצורה אחרת
באזור שבו אני מכניס את הנתונים שם מוצר כמות מקט
שם אני רוצה להוסיף עוד עמודה שתקרא כמות בקרטון
ושהעמודה הזאת תמשוך את הנתון שמופיע בתכולת אריזות למוצרתודה שוב
- יולי 8, 2014 בשעה 8:18 am
הי יהודה,
הוספת עמודה כפי שתיארת (שתמשוך את הכמות מטבלת אריזות למוצר) דורשת פיתוח קטן.
היות וציינת שאתה משתמש חדש במערכת הצעתי לך כלים יישומיים ולא לגשת לפיתוח.
מבחינת יישום אני לא מכיר דרך להביא את השדה הנ"ל לתעודה.גלעד
- יולי 8, 2014 בשעה 10:21 am
בסדשלום גלעד
תודה רבה על התשובה
האם את יכול להמליץ לי איך ללמוד לפתח דברים חדשים בתוכנה לנסות להתחיל ממשהו אם תוכל אני אשמח מאוד
בברכה
יהודה
- יולי 8, 2014 בשעה 1:44 pm
זה מאוד תלוי מה הרקע שלך . אתה יכול להתחיל עם ה SDK אבל אתה חייב הכירות עם מבנה הנתונים בפריוריטי וכמובן SQL.
אבל לפני שאתה מגיע לפיתוחים תנסה להשתמש בכלים יישומיים ותכיר את כל מה שהמערכת מציעה לך.אני עשיתי קורס יישום (8 חודשים) ואחרי שנה וחצי ראיתי שאני מוגבל מבחינת מענה לדרישות המשתמשים אז הלכתי לקורס פיתוח(כ-5 חודשים).
כמובן שגם אחרי הקורס פיתוח ברוב הדברים במערכת אני לא נוגע.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.