› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › הרצת דו"ח קיים ושמירה כקובץ אקסל בנתיב קבוע
- This topic has 6 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 3 שנים, 3 חודשים by yitzchok.
- יולי 19, 2021 בשעה 12:20 pm
הי,איך אני כותבת פרוצדורה שתריץ דו"ח מסויים קיים , ותשמור את הפלט כאקסל בנתיב קבוע?
תודה
- Replies
-
- יולי 19, 2021 בשעה 10:17 pm
<p style="text-align: right;">איזה חלקים את צריכה שנסביר?</p>
ב-SDK כתוב איך להריץ את הדו"ח – ניסית ולא הצלחת?[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 22, 2021 בשעה 12:39 pm
הקוד למטה יצור קובץ CSV שישמר בנתיב ידוע.:XLFILE = 'D:/PR_SQL/1/SPHS.CSV';
EXECUTE WINACTIVF '-x', :XLFILE, '-R', 'AUTO_TEST';אחר כך אפשר לשלוח את הקובץ בדוא"ל באמצעות MAILMESSAGE
לכאורה יש דרך מתועדת ב-SDK כיצד ניתן ליצור קובץ XLS אבל אף פעם לא הצלחתי בשיטה הזו. צריך קודם ליצור תבנית נתונים לדו"ח הרצוי לפני מנסים את השיטה הזו ואחר כך צריך לגלות מה מספר התבנית.
- יולי 29, 2021 בשעה 9:07 am
אתה מפיק קובץ csv כפי שנעם הציע?זאת אומרת – אם תפתח את הקובץ ב-notepad זה קריא בלי תווים מוזרים?
אני לא בטוח שאתה יכול בכלים של פריוריטי (היו דיונים על זה כאן לאחרונה)
ואם פריוריטי שמה גרשיים כי מדובר בעמודות טקסט, לא היית רוצה להוריד אותם לדעתי, כי אלה מה שמונעים ממה שקורא את הקובץ לפרש פסיק בתוך טקסט כפסיק המפריד בין עמודות.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יולי 29, 2021 בשעה 1:00 pm
אני מפיק קבצים לתיקיה מסויימת כקובץ CSV , אני טוען אותם לPOWER BI, הייתי רוצה שהם ייטענו כבר נקיים בלי גרשייםו סימן שווה בלי מניפולציות של POWER QUERY של הBI- יולי 29, 2021 בשעה 2:55 pm
היה כאן דיון בנושא לאחרונה. לא ברור שיש דרך לעשות זאת.האמת לי נשמע מוזר ש-power bi/power query לא מסוגל לקרוא קובץ Csv עם גרשיים ולהסתדר
אבל אולי מה שאתה כותב על סימן שווה זה תזכורת שזה לא סתם קובץ csv אלא מותאם לאקסל ומכיל נוסחאות מופרד טאבים… והתוכנות הנ"ל לא מוכנות לזה
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.