התקנת עמדה מרוחקת

פורומים שימוש במערכת התקנת עמדה מרוחקת

משתתף
    היי,
    אני צריך להתקין עמדת קליינט באתר מרוחק שהגישה תהיה דרך האינטרנט. מה הדרך הטובה ביותר לעשות זאת? (שימוש בגרסת ווב אינו אפשרי)

שאלה נוספת:
    בגרסת ווב (דפדפן המלאה, לא לייט) יש לנו בעיה. כאשר אני שולח מסמך מסויים להדפסה בעזרת ההפעלה ישירה במסך, או אם למשל אני משתמש בפרוצדורה להדפסת חשבונית מהתפריט, אין לי אפשרות לבחור את המדפסת אליה הוא ידפיס, אלא הוא שולח ישירות למדפסת ברירת מחדל.
    הבעיה הזו היא רק כאשר משתמשים בפרוצדורה, ולא כאשר מציגים את המסמך ואז שולחים להדפסה בעזרת CTRL+P.
    כמובן, וידאתי שלא מסומן וי ב"הדפסה מהירה". ניסיתי שני דפדפנים שונים (כרום ואקספלורר). במסך של הגדרת מדפסות לא מוגדר כלום. כמו כן, לא נתקלנו בבעיה הזאת מעולם בגרסה הקלאסית של פריוריטי, רק בדפדפן.
    אני לא רוצה שתהיה מדפסת ברירת מחדל, אלא מעוניין שתמיד יופיע לי חלון בחירת מדפסת.
    דיברנו עם אשבל והם לא ידעו לעזור לנו…אם מישהו נתקל או שיש לו רעיון מה לעשות אשמח מאוד לעזרה בזה.

תודה רבה!
    נ.ב. למרות האריכות בשאלה השנייה, השאלה הראשונה יותר דוחקת 😉

מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • Replies
    Lior
    מנהל בפורום
    1. RDP
    2. באמת מוזר, אם זה רק בגרסת הווב, הייתי בודק את הגדרות הדפדפן..
    elazar
    משתתף
    1. תודה, כנראה זה מה שנעשה
    2. הגדרות הדפדפן נבדקו. ניסיתי על יותר ממחשב אחד, וביותר מדפדפן אחד. כמו שאמרתי, בסתם הדפסה של דף אינטרנט אין את הבעיה, רק דרך פרוצדורה. אצלך אין בעיה כזאת? כאשר אתה משתמש בפרוצדורה להדפסת חשבונית למשל, הוא שואל אותך לאיזו מדפסת עם החלון בחירת מדפסת של הווינדוס? אתה יכול לוודא את זה? זה יועיל מאוד לבודד את הבעיה. אצלי החלון מופיע לפחות משניה ואז נעלם, ומדפיס מיד לברירת מחדל
    Lior
    מנהל בפורום
    אני לא עובד בתצורה הזו.
    אבל זה נשמע כאילו הוא "תקוע" על מצב של הדפסה אוטומטית.
מוצגות 3 תגובות – 1 עד 3 (מתוך 3 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.