חוק ב BPM לשליחת מייל בשעה מדוייקת

פורומים שימוש במערכת חוק ב BPM לשליחת מייל בשעה מדוייקת

משתתף
    בוקר טוב

אני צריך להכין חוק בניהול תהליך של משימה, שישלח מייל 24 שעות בדיוק לפני תחילת המשימה ( פגישה לדוגמה)

לא מוצא דרך לעשות זאת
    למישהו יש רעיון?

אנחנו עובדים עם זום גרסה 17.1

מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • Replies
    Interlligent
    משתתף
    תבנה דוח שירוץ כל שעה עגולה.
    כמובן שהדוח ירוץ על הפרמטר של שעת תחילת המשימה.
    Interlligent
    משתתף
    אני לא יודע איך זה בזום – מצטער.
    מאיר
    משתתף
    בזום ופריוריטי יש את אותם כלים במנגנון ניהול תהליכים.

אני רוצה להקים חוק בניהול תהליך למשימה אשר ישלח תזכורת 24 שעות לפי תחילת הפגישה/משימה

יש רעיון?

YairM
    משתתף
    במסך האב ביומן המשימות ,תגדיר בשדה התראה לפני, את הערך 024:00,ותסמן דגל בשדה ,התראה?
    מאיר
    משתתף
    יאיר , תודה

עשינו כך, אך ההתראה אמורה להשלח ללקוח/ספק /איש קשר במשימה ולא לעובד .
    לכן אני מנסה זאת באמצעות ה BPM

לא מצליח לי

YairM
    משתתף
    כאשר מגדירים בצורה זו התראה,היא נשלחת למשתמש שמופיע בשדה לטיפול.

במקרה שלך תנסה להגדיר בניהול התהליך בסטטוס המתאים את הכלל הבא:כאשר התאריך בשדה (תבחר מהרשימה את התאריך שמתאים לך) יחול בעוד 24 שעות,שלח דואר לשדה במסך (תבחר את השדה המתאים ).

אם אתה רוצה שחוק זה יעבוד בכל סטטוס,תצטרך להגדיר את אותו חוק בכל סטטוס אפשרי בתהליך.

מאיר
    משתתף
    השליחה תתבצע בסטטוס 1 מוגדר,

אך כאשר מגדירים חוק על התאריך שיחול בעוד 24 שעות כל ההעודעות נשלחות בשעה 12 בלילה ולא 24 שעות לפני תחילת המשימה

כנראה צריך חוק מורכב יותר עם תנאי אך אינני יודע איך להגדיר למערכת שתשלח מייל כאשר השעה היא 24 שעות לפני תחילת הפגישה….

YairM
    משתתף
    הבעיה היא ששדה תאריך הוא לא שדה של תאריך ושעה יחד,לכן המערכת מתייחסת לתאריך משעה 00:01,לא נראה לי אפשרי לשלוח לכל משימה בדיוק 24 שעות לפני תחילתה ,מכיוון שזה תלוי בזמן הרצת התוכנית בדיקת משלוח תזכורות ב-TTS ,ותלוי בשעת ההתחלה של המשימה ובתנאי של יחול בעוד 24 שעות.
    אם אתה מריץ היום ב-04/09/16 בשעה 00:00 את התוכנית שליחת תזכורות,אז כל המשימות שתאריך ההתחלה שלהם 05/09/16 ישלחו ליעד בשעה 00:00,כי הן עומדות בתנאי.

צריך להגדיר בדרך יצירתית שעה למשלוח תזכורות כך שיגיע מספיק זמן מראש ליעד ולאו דווקא בשעה מוגדרת.

מאיר
    משתתף
    בהנחה ו TTS רץ כל 15 דק' אין לי בעיה שהלקוח יקבל הודעה בסטיה של 15 -30 דקות
    אבל נשמע תמוהה שפעולה פשוטה כ"כ כמו לשלוח תזכורת מתוזמנת לפי שעה זה ככ מסובך! 🙁
    מארק
    משתתף
    none
    לא מכיר דרך ליצור תזמון כזה ישירות בזום.
    הכי פשוט ליצור טריגר ב-SQL שיצור משימת שליחה ב-TODOLIST.
    אבל זה מצריך קצת ניסיון פיתוח ב-SQL.
מוצגות 10 תגובות – 1 עד 10 (מתוך 10 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.