חלון SEARCH-NAME-FIELD

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי חלון SEARCH-NAME-FIELD

אורח
    שלום
    האם אפשר להציג בחלון רכב ותאריך אחרון לטיפול
    תודה ענת
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    בעקרון, אם את יכולה להשיג את הנתונים בשאילתא אחת, אז כן. את צריכה לשרשר את התאריך עם תיאור הרכב.

דרך אגב נסי בבקשה להשתמש במונחים ספציפיים ולא "חלון"; זה יקל עלינו הרבה בהבנת השאלה.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
    לניר
    משתתף
    שלום לכולם
    בשרשרור אחר שאלתי לגבי יצירת הזמנות ללקוחות משנה, יצרתי טבלה של לקוחות משנה ללקוחותינו.
    לקוחות המשנה הם מתועדים בטבלה המחזיקה את קוד הלקוח משנה ואת שם הלקוח שאליו הם שייכים.
    רציתי להוסיפם להזמנות הלקוח שלנו ואז לאפשר בעת בחירת לקוח שלו מוגדרים לקוחות משנה במערכת
    לאפשר להזין לקוח משנה מהרשימה שלו.

מבחינת הנתונים נראה שההזמנות מגיעות וממשיכות כראוי, נתוני לקוח המשנה משוייכים להזמנות (שדה שהוספנו בORDERS)

הבעיה שאינני מצליח לאפשר למשתמש לבחור מהרשימה בלחיצה על F6 אני מקבל את ההודעה אין ערכים לבחירה.
    ניסיתי לשים טריגר CHOOSE-FIELD

SELECT ADAR_CUSTNAME , ADAR_CUSTDES
    FROM CUSTOMERS , CUSTOMERSCHAIN ,
    ADAR_SUB_CUSTOMERS WHERE
    CUSTOMERS.CUST= :$.CUST AND
    CUSTOMERSCHAIN.CUST = CUSTOMERS.CUST AND
    CUSTOMERSCHAIN.IVFILENAME = ADAR_DNAME ;

כמו כן אני קראתי גם שCHOOSE מיועד לרשימות קצרות, כאן מדובר על רשימות ארוכות של כ 1000 לקוחות משנה. אז קראתי שצריך SEARCH אבל אני לא מבין איך והכין בונים את הSEARCH

כמו כן גם מדובר בחיפוש דינאמי התלויי בלקוח שנבחר בהזמנה…

בקיצור כמה צעדי הכוונה יוערכו מאוד…
    תודה

yitzchok
    משתתף
    IL
    חפש SEARCH-NAME-FIELD על שדות אחרים לדוגמאות. זה לא שונה הרבה מה-CHOOSE רק השדות שתביא ב SELECT קצת שונים ואתה כולל תנאי שמשהו דומה לקלט (הקטע עם %)

על פניו השאילתא שלך בCHOOSE נראה תקין רק אתה עובר את מספר התוצאות המותרות.

בבקשה בעתיד שים שאלתאות בתגיות קוד כדי להקל עלינו

בהצלחה

לניר
    משתתף
    אוקיי שיניתי
    אבל כשחיפשתי דוגמאות נראה שהSEARCH-NAME-FIELD
    הם במסכים – הפעלו, מסך ולא משוייכות לעמודה. אז אני מסיק שהייתי צריך לשייך את העמודה למסך ושם (עמודת מסך – הרחבה ) לשים מסך יעד?

ובו (במסך החיפוש) ליצור את הטריגר SEARCH-NAME-FIELD שבו יש את שאילתת שליפת הנתונים .

אם ככה בסדר אבל איך מטפלים בשאילתא דינמית שכן הרשימה שאמורה להיבנות תלוייה בלקוח שנבחר במסך ההזמנה. איך אני מגיע לנתון
    "$.cust"?

yitzchok
    משתתף
    IL
    אתה יכול לשים SEARCH על עמודה עם ה-$ הנדרש

הם לרוב קיימים על מסכים כי שם הם משרתים בשדות עם מסך היעד הזה מכל מיני מסכים (רואים את החיפוש לפני הזום) והחיפוש על כל אוכלוסיית הטבלה

והייתי חושב שבד"כ כשהחיפוש ממוקד לפי שדה אחר כמו במקרה שלך CHOOSE מספיק טוב

מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.