› פורומים › שימוש במערכת › חסימת יציאה מתעודות בסטטוס טיוטא
- This topic has 9 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 11 שנים, 10 חודשים by
YairM.
- אוקטובר 27, 2013 בשעה 3:26 pm
שלום לכולם,
האם מישהו יודע כיצד ניתן למנוע ממשתמשים לצאת מתעודות כמו הזמנות לקוח/רכש
כאשר סטטוס ההזמנה היא עדיין טיוטא.
קורה לי הרבה שמשתמשים עובדים על תעודות שונות ושולחים אותם לספקים/לקוחות ולעיתים גם מדפיסים אותם, אבל הם שוכחים לשנות את סטטוס התעודה מטיוטא לכל סטטוס אחר.
אשמח לעזרה,
תודה רבה,
יאיר.
- Replies
-
- אוקטובר 27, 2013 בשעה 4:23 pm
היי יאיר,
אני לא מכיר שיטה שלא כרוכה בפיתוח, אלא אם יש שדה שצריך לעדכן רק אחרי שממלאים את הפירוט של התעודה פרט לסטטוס.
לא פיתוח מסובך, אבל פיתוח.אורן
- אוקטובר 27, 2013 בשעה 5:42 pm
- אוקטובר 28, 2013 בשעה 11:13 pm
שלום יאיר,לפני שאתה ניגש לפתרון תכנותי, יש עוד כמה אפשרויות יישומיות:
1 – להריץ דו"ח ניהול מלאי > ניהול מחסנים > דו"חות מלאי > תעודות לא סופיות ולדרוש מהמשתמשים להשלים טיפול באותן התעודות2 – אם במאפיינים של סטטוס טיוטא בהזמנות לקוח לא יסומן דגל להפשר משלוח, משתשמים לא יוכלו להקים תנועות מלאי בגין הזמנה כזו, ואז יצטרכו להשלים את ההזמנה ורק אז להתקדם.
בדיוק אותו סגנון יש דגל לאפשר קבלה למלאי שימנע ביצוע קליטה עבור הזמנות רכש.3 – להגדיר שליחת מייל ליוזם דרך BPM אם תעודה שוהה X זמן בסטטוס טיוטא.
בתוך החוק תוכל להגדיר תנאי נוסף: אם כמות פריטים גדולה מ0בהצלחה 🙂
אפי- אוקטובר 29, 2013 בשעה 5:23 pm
היי אפי,
על אפשרות 2 לא חשבתי.
אבל זה עדיין לא חוסם את האפשרות של המשתמש *להדפיס* את התעודה.
יוכלו עדיין להדפיס הזמנת רכש או לקוח בסטטוס טיוטא.במקרים הללו אני מניח שזה בסדר.
אם יש צורך בחסימה בתעודות אחרות אני חושב שעניין ה*חסימה* לא יכול להתקיים כל עוד התעודה עליה מבוססת התעודה הרלוונטית נמצאת בסטטוס המתאים.אפשרויות 1 ו-3 הן נחמדות אם יש משמעת ארגונית טובה (או בכלל), אבל לא מאפשרות חסימה בפועל.
בכל מקרה – אתה צודק לחלוטין שיש לשקול את האפשרויות הללו קודם שפונים לתכנות.
אורן
- אוקטובר 31, 2013 בשעה 12:16 pm
- אוקטובר 31, 2013 בשעה 4:10 pm
שלום יאיר,
אתה יכול למנוע לגרום להפחתת סטטוס טיוטא בהזמנות לקוח באופן הבא:
תהליך להזמנת לקוח עם (BPM) > עבור סטטוס טיוטא> מאפינים> הלוריד דגל לאפשר משלוח/דווח.זה לא מונע ממשתמש להשאיר ת.משלוח בטיוטא
אפי- נובמבר 24, 2013 בשעה 9:43 am
- נובמבר 24, 2013 בשעה 8:44 pm
שלום לך יאיר
בתעודת משלוח אין דגל כזה,תעודת משלוח יכולה להיות מקושרת לחשבונית מרכזת רק אם היא סופית או בסטטוס שבמאפיינים שלו מסומן דגל תעודה סופית.קראתי את התעוד וראיתי שהשרשור החל בבעיה שיש לך שמשתמשים משאירים הזמנות לקוח/רכש בססטוס טיוטא,מעבר להצעה המצויינת של אפי בשליחת תזכורות למשתמש בעזרת התוכנית ב- TTS, תוכל להגדיר למשתמש בתחנה במסך הזמנות לקוח בעזרת מחולל השאילתות,שאילתת בררת מחדל שתציג את כל ההזמנות בסטטוס טיוטא שהמשתמש שפתח אותה הוא אותו משתמש,בצורה זו בכל פעם שאותו משתמש יכנס למסך הזמנות לקוח המערכת תציג לו באופן אוטומטי את כל ההזמנות בססטוס טיוטא במידה ויש כאלו והוא יוכל לטפל בהם.
תוכל לבצע זאת גם בכל מסך אחר באותה דרך,כמו כן אם יש לך מספר משתמשים תוכל להעתיק את השאילתות לכל משתמש אחר בעזרת התוכנית העתקת שאילתות בנתיב מנהלת מערכת>תחזוקת מערכת>תחזוקה שוטפת>עיצוב מתקדם>תוכניות עזר>העתקת שאילתותיאיר
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.