› פורומים › שימוש במערכת › חשבוניות דיגיטליות
- This topic has 9 תגובות, 5 משתתפים, and was last updated לפני 6 שנים, חודש 1 by shay.
- Replies
-
- ספטמבר 13, 2018 בשעה 8:56 am
- ספטמבר 13, 2018 בשעה 9:34 am
לדעתי סטנדרטי לכל הפחות מודול של פריוריטי סופטוואר כי הם בעצמם שולחים תעודות ככה.וגם נראה לי שלא רק צריכים להוריד תעודות צריכים לשלם עליהם…
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ספטמבר 13, 2018 בשעה 10:29 am
- ספטמבר 13, 2018 בשעה 1:42 pm
יופי, למדתי משהו שם. תודה[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ספטמבר 13, 2018 בשעה 4:19 pm
לא כולם מקפידים על זה אבל עבור מי שכן מקפיד אציין שעל תעודה לשימוש עסקי מסתבר שכן צריך לשלם. הפקת תעודה חינמית ע"י קומודו כנראה מותנית בשימוש פרטי.[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- ספטמבר 14, 2018 בשעה 3:46 pm
היי,מאוד ממליץ על החבר'ה של פריטק – יש להם בדיוק את הפתרון שאת/ה צריך/ה.
מצ"ב לינק להסבר מפורט:
בהצלחה.
- ספטמבר 14, 2018 בשעה 8:37 pm
שלוםמנסיון אישי ולאחר סקר שוק. אם המערכת היא לא זום יש לרכוש מודול מסמכים ממוחשבים מפריוריטי סופטוור ולאחר מכן כמובן להטמיע תעודת ssl בכל עמדה שממנה שולחים חשבונית דיגיטלית. אין צורך לרכוש משום חברה חיצונית אחרת. המודול של פריוריטי עושה את העבודה בצורה מעולה!
אם המערכת היא זום – אין צורך לרכוש זה חינמי. יש לפנות לפריוריטי סופטוור והם שולחים קובץ עדכון של המודול.
אנחנו עובדים עם זה כבר מספר שנים וזה עובד מצויין.
בהצלחה.- ספטמבר 17, 2018 בשעה 8:53 am
- ספטמבר 17, 2018 בשעה 1:11 pm
הי,
חשוב לציין כי בעולם החיתום הדיגיטלי ישנן שתי סוגי חתימות. חתימה מאובטחת וחתימה מאושרת .
חתימה מאושרת הינה חתימה שאושרה על ידי המדינה ורלוונטית רק עבור ניהול ארכיון ממוחשב.(ספציפי לחברות מסויימות הדורשות זאת, לרב גופים ממשלתיים)
לצורך משלוח חשבוניות ממוחשבות נדרש חתימה מאובטחת בלבד אותה מספקת בין היתר חברת COMODO.
ברב המקרים חתימה מאובטחת מול COMODO מספקת ביותר.
מוצגות 9 תגובות – 1 עד 9 (מתוך 9 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.