חשבוניות לקוחות לתשלום

פורומים שימוש במערכת חשבוניות לקוחות לתשלום

משתתף
    היי,

אני מנסה למצוא רשימה נוחה של חשבוניות פתוחות לצורך גבייה, של כל החשבוניות שלא שולמו מתחילת השנה לדוגמא בלי קשר לשם לקוח,

פשוט בכללי כל החשבוניות הקיימות במערכת שלא קיבלתי עבורם תשלום.

דוח גיול חובות לא ברור לי בעליל, בנוסף הוא גם מכיל בתוכו חובות לספקים ועוד חשבוניות ששולמו ע"י לקוחות ונסגרו במערכת, כך שהוא משום מה לא מספק תמונה אמיתית.

אני מנסה למצוא רשימה של כל החשבוניות כמו שניתן למצוא בנתיב: כספים> מכירות> דוחות מכירות> סיכומי חשבוניות מכירה> חשבוניות כללי> פירוט מכירות חודשי

רק שתציג חשבוניות שלא שולמו בלבד ולא את כלל החשבוניות בתאריכים הנבחרים.

אודה לעזרתכם ויום נעים

מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • Replies
    yitzchok
    משתתף
    IL
    סליחה על האיחור בתגובה. לא הייתי פעיל לאחרונה בפורום.

אני לא יכול להתעמק בזה בשלב זה אבל הייתי אומר שצריכים קודם כל להבין שאין במערכת מעקב אחרי תשלום בקשר לחשבוניות. בסגירת חשבונית (תעודה לוגיסטית) נרשמת תנועת יומן (תנועה בכספים) והיא זאת שמותאמת עם תשלום (או לא). שם אין פירוט של עבור מה החוב, יש פשוט סכומים ואולי קשרים להזמנות ומרכזי רווח וכו' שיכולים לסווג את סיבת החוב אבל עדיין זה רק סכומים – או אולי רק סכום אחד מול עשרות או מאות פריטים בתעודה הכספית. אם שולם חלקית – אין דרך לדעת איזה חלק שולם ואיזה לא – אלא אם כן עוצב תהליך שמפרט את התנועה מראש בהתאם לפירוט החשבונית ואז דואגים להתאים את התשלום לשורות הרלוונטיות בתנועה.

אתם לא הראשונים לראות קושי בדבר הזה אבל זה צד השני של הגמישות שיש במערכת.

[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 1 תגובות (מתוך 1 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.