› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › טבלת בחירה משתנה
- This topic has 14 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 14 שנים, 8 חודשים by Lior.
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
- Replies
-
- מרץ 16, 2010 בשעה 5:17 pm
אני לא עוקב אחרי מה שרצית לעשות.
אולי תצרף DUMP של המסך והטבלה?אורן
- מרץ 16, 2010 בשעה 6:01 pm
אני רוצה ליצור שדה שנפתח כרשימת בחירה.
כמו כל השדות הסטנדרטיים במערכת שמאחוריהם יש טבלה.כמו לדוגמא במסך הזמנות רכש שדה "אופן המשלוח".
תודה,
יניב- מרץ 16, 2010 בשעה 6:26 pm
אני לא מצליח לחשוב מה חסר לך – נראה שהכל שם.
מצד שני לא נתת פירוט של הדברים שאמרתי שביצעת, ואולי יש לך איזה פיקשוש קטן.אולי מישהו אחר יצליח לחשוב על משהו שחסר.
בהצלחה…יודע מה?
הדבר הכי פשוט שעולה לי – עמודת החיתוך בין הטבלה שלך לטבלה שכבר מופיעה במסך – אותו סוג וגודל?דווח מה הולך
אורן
- מרץ 17, 2010 בשעה 1:25 am
הי יניב
מה שאתה צריך זה הפעלת מסך על הטבלה החדשה(כן, הפעלת מסך ולא הפעלת עמודה). ההפעלה היא מסוג CHOOSE-FIELD
וצריכה להכיל את השאילתה שתוצאתה היא רשימת הבחירה.
אני מציע שתסתכל איך נראה CHOOSE-FIELD של מסך אחר (יש המון טבלאות קטנות כאלו, סטטוסים, קודי תקלה, קודי פעולה וכו')- מרץ 17, 2010 בשעה 2:23 pm
ליאור,
רק ממה שכתבת הבנתי שהקמת טבלה בלבד לא מספיק וצריך גם להקים מסך ולקשר לו טריגר.
עכשיו זה עובד.
נ.ב
אפשר לומר שסגרת את החוב שלך.(אתה זוכר שהבטחת להסביר איך מקימים טבלת בחירה משתנה).
תודה,
יניב- מרץ 18, 2010 בשעה 1:59 pm
הי ליאור,
חשבתי שהנושא נסגר תמיד בהמשך צצות בעיות:
כשאני מבצע שלוף הכל, השליפה לוקחת המון זמן ולעיתים נתקעת. יש לך מושג ממה זה יכול להיגרם.
תודה,
יניב- מרץ 21, 2010 בשעה 10:55 am
הי ליאור,
הוספתי את השדה החדש(רשימת בחירה) למסך ספקים, כשאני רוצה לשלוף את כל הספקים התוכנית איטית מאד ונתקעת. בעבר זה לא היה קורה.
אני מצרף לך DUMP של מסך ספקים.
תודה,
יניב [file name=FORM.doc size=131584]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/FORM.doc[/file]- מרץ 22, 2010 בשעה 12:42 am
יניב
שלח בבקשה DUMP>FORM CURSOR ותשאיר את כל ה FROM ו ה WHERE של השאילתה ללא שינוי- מרץ 22, 2010 בשעה 12:38 pm
ליאור,
מצ"ב מה שביקשת ממסך ספקים, וכאן אני מעתיק את ה- DUMP>>FROM CUSROR של המסך החדש שבניתי:DECLARE FILL18645 CURSOR FOR
SELECT ACCU_CODE.AVALIBILTYDES, ACCU_CODE.AVALIBILTY
FROM ACCU_CODE
ORDER BY 1 ASC
;
תודה,
יניב [file name=doc1.doc size=23040]https://www.priority-forums.com/he/images/fbfiles/files/doc1.doc[/file]- מרץ 23, 2010 בשעה 2:29 am
ה JOIN מטבלת SUPPLIERS לטבלה החדשה גורם לזה. תוריד את ה 5 מהמזהה של SUPPLIERS- מרץ 23, 2010 בשעה 5:02 pm
אתה מכיר את השיר אתה תותח אין אין עליך…
תודה וחג שמח וכשר,
יניב
מוצגות 14 תגובות – 1 עד 14 (מתוך 14 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.