› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › טעינת הזמנות למערכת ועדכון הזמנות שנטענו
- This topic has 6 תגובות, משתתף 1, and was last updated לפני 9 שנים, 9 חודשים by
snoof123.
- דצמבר 23, 2015 בשעה 2:25 pm
היי,
הרעיון זה שיהיה מערכת WEB שמזינה נתונים לטבלת טעינה ומשם טוענת הזמנות לפריוריטי באמצעות ממשק:אני מעוניין לטעון הזמנות לפריוריטי (בסטטוסים שונים).
אח"כ לעשות כל מיני שינויים על חלק מההזמנות ולטעון את השינויים, התהליך הזה צריך לקרות מספר פעמים.האם הנושא הזה אפשרי? כמה זה מורכב?
- Replies
-
- דצמבר 23, 2015 בשעה 7:32 pm
- דצמבר 23, 2015 בשעה 8:08 pm
תודה על התגובה, אני מתכוון:
טענתי הזמנה למערכת, עכשיו נעשו בהזמנה שינויים, האם אפשר לטעון את השינויים למערכת ולעדכן את ההזמנה הקיימת? (נניח ומדובר על מספר עדכונים לכל הזמנה).מישהו אמר לי שזה בעייתי לעדכן הזמנה לאחר שטענתי אותה לכן אני מעלה את השאלה.
- דצמבר 24, 2015 בשעה 12:37 pm
- דצמבר 24, 2015 בשעה 12:42 pm
תודה רבה על העזרה והנכונות..
אני כרגע רק בשלב של אפיון מערכת כזו ולכן היה חשוב לי לדעת ברמה עקרונית האם הנושא הזה מורכב.- דצמבר 24, 2015 בשעה 2:00 pm
כפי ששואלים לפעמים באנגלית, how long is a piece of string?הנושא מורכב מפני שהוא כולל הגדרת טעינה (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים לטבלאות > הגדרת טעינה) בה קוראים את הקובץ ומכניסים את הנתונים לטבלה זמנית/משטח עבודה), תכנית שמטפלת במשטח העבודה וממשק לשליטת נתונים (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים למסכים > מחולל ממשקים למסכים).
כפי שכתבתי בהתחלה, מאד תלוי בפורמט קובץ המקור. הטעינה הראשונה תלויה ביכולת פריוריטי לקרוא את המקור.
כתבתי תכנית כזו, אבל נעזרתי בתכנית דומה שכבר היתה קיימת. זה לקח לי כמה שעות טובות לבצע. הייתי אומר שנדרשות בין 5-10 שעות עבודה אבל קשה לדעת מראש.
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.