טעינת הזמנות למערכת ועדכון הזמנות שנטענו

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי טעינת הזמנות למערכת ועדכון הזמנות שנטענו

משתתף
    היי,
    הרעיון זה שיהיה מערכת WEB שמזינה נתונים לטבלת טעינה ומשם טוענת הזמנות לפריוריטי באמצעות ממשק:

אני מעוניין לטעון הזמנות לפריוריטי (בסטטוסים שונים).
    אח"כ לעשות כל מיני שינויים על חלק מההזמנות ולטעון את השינויים, התהליך הזה צריך לקרות מספר פעמים.

האם הנושא הזה אפשרי? כמה זה מורכב?

מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • Replies
    אלמוני
    אורח
    בהחלט אפשרי לטעון קובץ חיצוני ולהפוך להזמנה. המורכבות תלויה במבנה הקובץ. בלב הנושא צריך להגדיר ממשק למסך (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים למסכים > מחולל ממשקים למסכים) אשר מבצע את רוב העבודה.
    ההזמנה שתיווצר תיפתח תמיד בסטטוס טיוטא. לאחר מכן, תוכל – באמצעות ממשק נוסף – לעדכן את הסטטוס.
    snoof123
    משתתף
    תודה על התגובה, אני מתכוון:
    טענתי הזמנה למערכת, עכשיו נעשו בהזמנה שינויים, האם אפשר לטעון את השינויים למערכת ולעדכן את ההזמנה הקיימת? (נניח ומדובר על מספר עדכונים לכל הזמנה).

מישהו אמר לי שזה בעייתי לעדכן הזמנה לאחר שטענתי אותה לכן אני מעלה את השאלה.

אלמוני
    אורח
    אפשר לעדכן כמעט כל דבר באמצעות ממשק מתאים. הממשק פועל כאילו מישהו הקליד את הנתונים, לכן החוקים העסקיים חלים על העדכונים. זו הסיבה שכתוב ב-SDK תמיד לעדכן באמצעות ממשק ולא לעדכן ישירות את הטבלה.
    snoof123
    משתתף
    תודה רבה על העזרה והנכונות..
    אני כרגע רק בשלב של אפיון מערכת כזו ולכן היה חשוב לי לדעת ברמה עקרונית האם הנושא הזה מורכב.
    אלמוני
    אורח
    כפי ששואלים לפעמים באנגלית, how long is a piece of string?

הנושא מורכב מפני שהוא כולל הגדרת טעינה (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים לטבלאות > הגדרת טעינה) בה קוראים את הקובץ ומכניסים את הנתונים לטבלה זמנית/משטח עבודה), תכנית שמטפלת במשטח העבודה וממשק לשליטת נתונים (מנהל המערכת > ממשקים > ממשקים למסכים > מחולל ממשקים למסכים).

כפי שכתבתי בהתחלה, מאד תלוי בפורמט קובץ המקור. הטעינה הראשונה תלויה ביכולת פריוריטי לקרוא את המקור.

כתבתי תכנית כזו, אבל נעזרתי בתכנית דומה שכבר היתה קיימת. זה לקח לי כמה שעות טובות לבצע. הייתי אומר שנדרשות בין 5-10 שעות עבודה אבל קשה לדעת מראש.

snoof123
    משתתף
    אני מבין, תודה רבה.
מוצגות 6 תגובות – 1 עד 6 (מתוך 6 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.