› פורומים › שימוש במערכת › טקסט לשורה לא מוצג בחשבונית
- This topic has 5 תגובות, 3 משתתפים, and was last updated לפני 15 שנים, 5 חודשים by יניב.
- יוני 4, 2009 בשעה 4:43 pm
שלום,
כאשר רושמים טקסט לשורה בהזמנת לקוח ומציגים בפורמט "תאור מוצר מורחב" ניתן לראות את הטקסט בתוך שורת המק"ט. אם נקשר את ההזמנה לת. משלוח ונציג את ת.המשלוח גם נראה את הטקסט.
כאשר נקשר את ת.משלוח לחשבונית ונציג את החשבונית בפורמט "תאור מוצר מורחב" לא רואים את הטקסט לשורה.
האם זה תקין? ואם כן יש למישהו פתרון?
תודה,
יניב
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- Replies
-
- יוני 4, 2009 בשעה 4:47 pm
אני לא מכיר הדפסת חשבונית בה יש טקסט של הזמנה.
אפשר לפתח הדפסה חדשה.- יוני 4, 2009 בשעה 5:23 pm
אני חושב שאני מבין את השאלה שלך באופן אחראכן הדפסת חשבונית מרכזת/חו"ל עם תאור מורחב אמור להדפיס את הטקסט לפריט. אבל בכל שלב מדובר בהדפסת הטקסט שמופיע בפריט באותה תעודה ולא בתעודה המקורית.
זאת אומרת – אם אתה כן רואה טקסט בתעודת משלוח מודפסת יש לך טקסט מסך בן (נכד) הרלוונטי בתעודת המשלוח. אם לא יוצא לך טקסט בהדפסת חשבונית, אין לך טקסט במסך זה. אני מציע שתבדוק שזה אכן נכון.
אם זה המצב, ואין לך טקסט לפריט בחשבונית תבדוק את ההגדרות במסך "הגדרות לתעודות כספיות". יש שם עמודה "העתקת טקסט קודם?" נדמה לי שהגדרה זאת היא המקור לתלונה שלך.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]- יוני 4, 2009 בשעה 5:28 pm
הכל ניתן לקינפוג פהההגדרה שהזכרתי דומה לקובע SCopyOrdText במסך קבועי לוגיסטיקה ששולט על העתקת הטקסט מההזמנה לתעודת המשלוח. יתכן שמוגדר אצלך להעתיק במעבר אחד אבל לא בשני.
[ בבקשה לא לשלוח הודעות פרטיות במערכת - אני לא קורא אותן ]
מוצגות 5 תגובות – 1 עד 5 (מתוך 5 סה״כ)
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.