› פורומים › אפיון ופיתוח פריוריטי › טקסט קבוע למוצר
- This topic has 21 תגובות, 4 משתתפים, and was last updated לפני 9 שנים, 4 חודשים by sayo.
-
- מאי 26, 2015 בשעה 12:42 am
מסך אב כרטיס פריט: בוחרים מוצר, מסך בן: טקסט למוצר
והטקסט שנמצא שם יצוות אוטומטית לשורת הפריט בתעודות (גם חשבוניות).- מאי 26, 2015 בשעה 12:46 am
בנוסף יש את זה מתוך האשף של פריוריטי:חסימת שינויים בטקסט החופשי של מוצרים בתעודות
בכל תעודה בה מפורטים מק"טים, ישנו מסך נכד טקסט חופשי הכולל תיאור נרחב של המק"ט. טקסט זה מצורף לתיאור המק"ט בהדפסות התעודה בפורמט מורחב.אם המק"ט מופיע בתעודה בעקבות קישורה לתעודה מקורית, הטקסט נלקח מהתעודה המקורית. אם המק"ט נרשם ידנית בתעודה, הטקסט נלקח מהמסך מוצרים – טקסט, מסך בן של כרטיס פריט.
בשני המקרים, ניתן להפוך את הטקסט החופשי לטקסט לקריאה בלבד, כך שלא יהיה ניתן לערוך בהן שינויים בתעודות, בתנאי שהפריט הנדון אינו מסומן לאפשר שינוי תאור (במסך כרטיס פריט).
כדי להפוך טקסט חופשי של מוצרים לטקסט לקריאה בלבד:
1. היכנס למסך קבועי לוגיסטיקה.2. עבור לקבוע IChgPartText ושנה את ערכו ל-1.
- מאי 26, 2015 בשעה 9:51 am
היי, תודה על התגובה
איך אני יכולה לאפיין כך שהטקסט יעבור רק לתצורת הדפסה מסויימת בחשבונית חול ולא לכל שאר התעודות?- מאי 27, 2015 בשעה 12:08 am
בכל תעודה אחרת תדפיסי "רגילה" לדעתי זה ידפיס בלי תאור מורחב (זה נקרא תאור מורחב לדעתי בתצורות הדפסה).כמו כן, את יכולה בכל תעודה בתפריט של המסך יש לך דוח שנקרא "הדפסת…" נניח "הדפסת חשבונית חול"
לוחצת עליו קליק ימני, אח"כ עיצוב דו"ח
אח"כ את מעתיק את תצורה "רגילה" נניח ועליה עושה איזה שינויים שאת רוצה, הממשק דומה את הממשק של עיצוב שדות במסכים. אינטואיטיבי וקל ללמידה- מאי 27, 2015 בשעה 9:45 am
כן אני יודעת איך לעצב/להעתיק תצורות הדפסה
הבעיה היא שרשמתי טקסט במוצרים-טקסט וזה לא העביר לי את הטקסט לחשבונית…- מאי 27, 2015 בשעה 4:05 pm
מנהל מערכת -תחזוקת מערכת- הגדרות לפי סוגי תעודות ->
העתקת טקסט למוצר בהקלדה ידנית.
אני חושב שזה יפתור לך את הבעיה 🙂- מאי 27, 2015 בשעה 5:34 pm
צודק, הדגל לא היה מסומן אך גם אחרי שסימנתי אותו זה לא עובד, הטקסט לא עובר…- מאי 28, 2015 בשעה 9:41 am
אז אתה הצודק בסופו של דבר
זה לא עבד לי כי עשיתי בדיקות על לקוחות שהדגל הדפסות באנגלית מסומן להם כך שאת הטקסט הייתי צריכה להכניס לטקסט למסמכים באנגלית במקום במוצרים טקסט
תודה!- מאי 28, 2015 בשעה 4:33 pm
איך לא חשבתי על זה בעצמי, זה היה כתוב באשף :-\
בכל אופן, שבת שלום- יוני 24, 2015 בשעה 7:38 pm
שוב היי, איפה אפשר להגדיר העתקת טקסט למוצר לא בהקלדה ידנית?
ז"א שאם נפתחה חשבונית מתוך ת.משלוח אז שהמוצרים בחשבונית ימשכו את ההערות שרשומות להם בכרטיס פריט…- יולי 8, 2015 בשעה 4:19 pm
תבדוק קבועי לוגיסטיקה SCopyOrdText
אמור להיות 1 , אם התעודה מבוססת על הזמנה כמובן לוודא שבהזמנה טקסט קיים מהכרטיס פריטאם מקלידים משלוח ללקוח ידני אז לוודא במסך 'העתקת טקסט למוצר ידנית'
לדעתי במשלוח ללקוח לא דלוק כברירת מחדלכמובן ההדפסה של החשבונית צריכה להיות עם תאור מוצר מורחב
בהצלחה
- יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.