טקסט קבוע למוצר

פורומים אפיון ופיתוח פריוריטי טקסט קבוע למוצר

משתתף
    היי,

בכל פעם שמנפיקים ח-ן חול אז בכל מקט המשתמש רושם בטקסט לחשבונית היכן המקט מיוצר.
    האם יש מקום שאפשר לרשום איפה כל מוצר מיוצר וזה יכנס באופן אוטו לטקסט לחשבונית או בהדפסה של החשבונית?

תודה

מוצגות 6 תגובות – 16 עד 21 (מתוך 21 סה״כ)
  • Replies
    חנן
    משתתף
    כפי שצינתי בהודעה קודמת:

אם מקלידים משלוח ללקוח ידני אז לוודא במסך 'העתקת טקסט למוצר ידנית'
    לדעתי במשלוח ללקוח לא דלוק כברירת מחדל

המסך נמצא בנתיב
    מנהל המערכת > תחזוקת מערכת > הגדרות לפי סוגי תעודות > העתקת טקסט למוצר בהקלדה ידנית

sayo
    משתתף
    ת.המשלוח נמשכת מהזמנה ולא נרשמת ידנית ולכן השאלה שלי היתה האם אפשר שת.המשלוח תמשוך את הטקסט מכרטיס הפריט ולא מההזמנה?
    חנן
    משתתף
    הי

אם הקבוע מוגדר נכון ומציין העתקת הטקס לתעודת משלוח ועדיין לא מועתק הטקסט או שבהזמנה נרשם ידני טקסט אחר שתרצו שיוחלף בטקסט המקור מכרטיס הפריט בעת משלוח ללקוח??

sayo
    משתתף
    בכרטיס פריט מעודכן טקסט למסמכים באנגלית אך מעודכן גם טקסט למוצרים ולכן אני לא רוצה שהטקסט יעבור להזמנה כי אני מעוניינת רק בטקסט למסמכים באנגלית.
    אז אני צריכה שרק טקסט מסמכים באנגלית יעבור להזמנה ומשם לת.משלוח ומשם לח-ן
    האם אפשרי מבלי לשחק עם עיצוב הדפסה?
    YairM
    משתתף
    כדי שהמערכת תעתיק טקסט לועזי שהוגדר במסך טקסט למסמכים באנגלית,במסך בן של כרטיס הפריט,ולא את הטקסט שנרשם במסך בן מוצרים טקסט,צריך לסמן דגל בשדה "הדפסות באנגלית?" לאותו לקוח,שדה זה נמצא בכרטיס לקוח בלשונית פרטים נוספים .
    sayo
    משתתף
    ברור, אך איך אפשר להגדיר שהטקסט יעבור לחשבונית ממסך כרטיס פריט אם החשבונית נפתחה מת.משלוח?
    ז"א שאני לא רוצה שהטקסט יעבור מת.המשלוח אלא ישירות מכרטיס פריט. זה עובד רק אם רושמים את החשבונית באופן ידני ולא אם מושכים ת.משלוח…
מוצגות 6 תגובות – 16 עד 21 (מתוך 21 סה״כ)
  • יש להתחבר למערכת על מנת להגיב.